Golejada dels Veterans a l’últim partit de l’any

Espectacular partit dels Veterans davant un dels millors equips de la lliga, l’At.Rubí.

La Grama sabia que es jugava molt i volia acomiadar l’any amb una victòria. El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips, un amb la idea de tenir possessió i l’At.Rubí amb la idea d’esperar i sortir al contraatac. Però la Grama jugava amb molt criteri i movia la pilota ràpid sense que el contrari pogués robar i fent un desgast físic que després li passaria factura.

Hi havia possessió però els dos equips es respectaven i no acabava d’haver ocasions clares per part dels dos equips. Fins que a la sortida d’un córner David H. va marcar el primer gol. Just al cap de pocs minuts Juanlu de gran jugada marcava el 2-0 i donava tranquil·litat. La Grama seguia jugant molt bé i el rival seguia pressionant amb més cor que cap.

A la segona, el rival va sortir decidit a intentar retallar distàncies, i hi va haver alguna ocasió fins que Ramón va marcar el 3-0, aquí es va acabar el partit. L’At.Rubí va intentar pressionar més amunt i va començar el vendaval local. Juanlu de nou, Ramón amb un espectacular gol, Salguero, Alex i finalment Gica, establien el 8-0 al partit.

Ara descans nadalenc i a la tornada el Racing Vallbona, un rival dur per a la tornada.

Espectacular partido de los Veteranos ante uno de los mejores equipos de la liga, el At.Rubí.

La Grama sabía que se jugaba mucho y quería despedir el año con una victoria. El partido empezó con mucha intensidad por parte de los dos equipos, uno con la idea de tener posesión y el At.Rubí con la idea de esperar y salir al contragolpe. Pero la Grama jugaba con mucho criterio y movía el balón rápido sin que el contrario pudiera robar y haciendo un desgaste físico que después le pasaría factura.

Había posesión pero los dos equipos se respetaban y no acababa de haber ocasiones claras por parte de los dos equipos. Hasta que a la salida de un córner David H. marcó el primer tanto. Justo a los pocos minutos Juanlu de gran jugada marcaba el 2-0 y daba tranquilidad. La Grama seguía jugando muy bien y el rival seguía presionando con más corazón que cabeza.

En la segunda, el rival salió decidido a intentar recortar distancias, y hubo alguna ocasión hasta que Ramón marcó el 3-0, aquí se acabó el partido. El At.Rubí intentó presionar más arriba y empezó el vendaval local. Juanlu de nuevo, Ramón con un espectacular gol, Salguero, Alex y por último Gica, establecían el 8-0 al partido.

Ahora descanso navideño y a la vuelta el Racing Vallbona, un rival duro para la vuelta.