Golejada del Juvenil C

Partit molt senzill per al Juvenil C davant el Valldoreix, amb victòria blava per 5-1.

A la Grama se li va posar aviat el partit de cara quan Joaquín en el minut 3 va avançar al seu equip. Tot i que van ser els amos del partit van tenir a veure com al quart d’hora empatava el Valldoreix, i es van reposar amb un gol d’Iván al 34. A la primera part va ser expulsat el porter visitant i abans del descans Daniel Romero va marcar el tercer.

A la segona meitat mateix guió, un nou expulsat en l’equip visitant i dos gols més per a la Grama, obra de Nodar i Jordi. Partit molt fàcil i molt més contra nou jugadors. A destacar el gran partit de Jordi, jugador del Cadet B.

Partido muy sencillo para el Juvenil C ante el Valldoreix, con victoria azul por 5-1.

A la Grama se le puso pronto el partido de cara cuando Joaquín en el minuto 3 adelantó a su equipo. A pesar de que fueron los dueños del partido tuvieron que ver como al cuarto de hora empataba el Valldoreix, y se repusieron con un gol de Iván en el 34. En la primera parte fue expulsado el portero visitante y antes del descanso Daniel Romero marcó el tercero.

En la segunda mitad mismo guión, un nuevo expulsado en el equipo visitante y dos goles más para la Grama, obra de Nodar y Jordi. Partido muy fácil y mucho más contra nueve jugadores. A destacar el gran partido de Jordi, jugador del Cadete B.