El Futsal Grama va golejar a domicili (1-6) a un CE Vacarisses al qual només li va durar la gasolina 30 minuts. Amb aquesta victòria la Fundació torna a estar entre els tres primers.

La primera part va estar molt igualada amb ocasions per part dels dos equips. No va ser fins al minut 16 l’arribada del primer gol, obra d’Amors. Així es va arribar al descans. A la segona part es va fer valer la millor preparació física de la Fundació i així en el minut dos, Galvez cap al segon. Dos minuts després Abel marcava el tercer.

La Grama rondava el 0-4 però arribaria abans el 1-3 a falta de 10 minuts, al que van respondre els colomencs amb dos gols més, obra de David i Juanma. A un minut del final el porter Eric tancava el marcador amb un golàs de porteria a porteria.

Dimecres arribarà el torn de la de Copa Catalunya contra el CFS La Unión (2ªB) a les 22:30 hores al Pavelló Nou.

CLASSIFICACIÓ

El Futsal Grama goleó a domicilio (1-6) a un CE Vacarisses al que solo le duró la gasolina 30 minutos. Con esta victoria la Fundació vuelve a estar entre los tres primeros.

La primera parte estuvo muy igualada con ocasiones por parte de ambos equipos. No fue hasta el minuto 16 la llegada del primer gol, obra de Amores. Así se llegó al descanso. En la segunda parte se hizo valer la mejor preparación física de la Fundació y así en el minuto dos, Galvez hacia el segundo. Dos minutos después Abel marcaba el tercero.

La Grama rondaba el 0-4 pero llegaría antes el 1-3 a falta de 10 minutos, a lo que respondieron los colomenses con dos tantos más, obra de David y Juanma. A un minuto del final el portero Eric cerraba el marcador con un golazo de portería a portería.

El miércoles llegará el turno de la de Copa Catalunya contra el CFS La Unión (2ªB) a las 22:30 horas en el Pabellón Nuevo.

Por admin