Golejada del Cadet E al derbi colomenc

El Cadet E debutar golejant 1-11 al Arrabal-Calaf de Gramenet.

Partit completament dominat per la Grama que va ser molt superior al seu rival. Des de l’inici van pressionar a dalt i els primers dos gols van arribar abans de complir-se el minut 10, doblet de Vicenç. Següents 20 minuts de descontrol fins que va arribar el 0-3, obra de Rayn.

El joc de la Fundació va ser sempre en el camp de l’Arrabal, i quan els locals aconseguien passar del mig del camp perdien de seguida la pilota. Va assetjar blau i gol després gol. Van completar la golejada Vicenç tancant el seu hat-trick, Javier amb un doblet, Rayn amb dos gols més per arribar al hat-trick, Ishar amb un doblet i Hugo.

El Cadete E debutó goleando 1-11 al Arrabal-Calaf de Gramenet.

Partido completamente dominado por la Grama que fue muy superior a su rival. Desde el inicio presionaron arriba y los primeros dos goles llegaron antes de cumplirse el minuto 10, doblete de Vicenç. Siguientes 20 minutos de descontrol hasta que llegó el 0-3, obra de Rayn.

El juego de la Fundació fue siempre en el campo del Arrabal, y cuando los locales conseguían pasar el centro del campo perdían enseguida la pelota. Asedió azul y gol tras gol. Completaron la goleada Vicenç cerrando su hat-trick, Javier con un doblete, Rayn con dos goles más para llegar al hat-trick, Izhar con un doblete y Hugo.