Golejada de l’Aleví-Benjamí contra el CE Berga

Gran partit de les nostres petites, que un cop més han demostrat com saben jugar a futbol. Aquest cop van golejar al seu rival amb un impressionant 14-2.

En els primers segons del partit arribava el 1-0 després d’una jugada assajada de servei inicial que va sortir a la perfecció. Tot i que al principi els va costar que circulés la pilota amb passades no prou tenses i precises, però poc van trigar a rectificar les imprecisions i acabar el primer quart amb un 4-0.

Les noies no van baixar mai el ritme i es va poder seguir gaudint d’un gran futbol, iniciaven totes les pilotes des del darrere, creant boniques jugades, amb gran circulació de la pilota i eficaçes en la finalització. Gran treball de tot l’equip, amb 5 gols de Carla, 4 de Tatiana, 2 de Monica, 2 de Laura i 1 de Yaiza López.

Aleví-Benjamí 1516

Gran partido de nuestras pequeñas, que una vez más han demostrado cómo saben jugar a fútbol. Esta vez golearon a su rival con un impresionante 14-2.

En los primeros segundos del partido llegaba el 1-0 tras una jugada ensayada de saque inicial que salió a la perfección. A pesar de que al principio les costó que circulase el balón con pases no suficientemente tensos y precisos, pero poco tardaron en rectificar las imprecisiones y acabar el primer cuarto con un 4-0.

Las chicas no bajaron nunca el ritmo y se pudo seguir disfrutando de un gran fútbol, iniciban todos los balones desde atrás, creando bonitas jugadas, con gran circulación del balón y eficaces en la finalización. Gran trabajo de todo el equipo, con 5 goles de Carla, 4 de Tatiana, 2 de Monica , 2 de Laura y 1 de Yaiza López.