Gent de Sta.Coloma: Prebe

José María Santos Molina, Prebe, l’artífex de l’Himne de la FE Grama és la persona que estrena aquesta nova secció titulada Gent de Santa Coloma.

Ens explica que el seu primer record de futbol a Santa Coloma va ser al Camp Antic de la Grama, el del Fondo. De ben petit, amb 6 anys, anava al futbol acompanyat pel seu pare. En la seva ment recorda que era un camp de sorra, es venien bitllets i que era un lloc de reunió per al barri. A més Prebe vivia just al costat del camp.

“Entraves al camp, i a mà esquerra tenies la grada. Allà es formaven un gran rebombori, sens dubte era La Bombonera”

De Can Peixauet també té grans records perquè ja de més gran passava temps per allà amb els amics i per descomptat dels partits viscuts a la Copa del Rei davant del Real Betis i el FC Barcelona.

Prebe ens confessa que no és una persona molt futbolera i per això es queda com a record més alegre amb dos concerts: el de El Último de la Fila en el camp antic i el recent de Els Chochos en la presentació de la Fundació Esportiva Grama amb els nens i amb l’himne al Municipal de la Grama.

De la Grama ens explica que des de fora, quan va començar tot, li va encantar l’objectiu i plantejament, i que a passos de gegant ha anat creixent, fent una gran tasca i aconseguint crear una gran escola de futbol.

En el seu temple, La Taula Vella, també es parla molt de futbol i ens diu que en aquests últims mesos, per estrany que sembli perquè abans era a l’inrevés, la política és gairebé el primer punt de conversa. Com a músic que també és ens comenta el difícil que està el món musical per a qualsevol persona que comença o vol fer-se un forat malgrat que s’han adquirit nous mitjans de difusió.

Què té Santa Coloma que no tingui una altra ciutat? És una bona pregunta, alguna vegada m’ho han preguntat. Jo també em faig la mateixa pregunta i crec que després de ser una ciutat súper-habitada en comparació amb altres ciutats veïna com L’Hospitalet o Badalona nosaltres seguim sent un poble. Crec que Santa Coloma és un poble dins d’una gran ciutat.

PREBE

José María Santos Molina, Prebe, el artífice del Himno de la FE Grama es la persona que estrena esta nueva sección titulada Gent de Santa Coloma.

Nos cuenta que su primer recuerdo de fútbol en Santa Coloma fue en el Campo Antiguo de la Grama, el del Fondo. De bien niño, con 6 años, iba al fútbol acompañado por su padre. En su mente recuerda que era un campo de arena, se vendían boletos y que era un sitio de reunión para el barrio. Además Prebe vivía justo al lado del campo.

“Entrabas al campo, y a mano izquierda tenías la grada. Allí se formaban un gran jaelo, sin duda era La Bombonera”

De Can Peixauet también tiene grandes recuerdos porqué ya de más grande pasaba tiempo por allí con los amigos y por supuesto de los partidos vividos en la Copa del Rey ante el Real Betis y el FC Barcelona.

Prebe nos confiesa que no es una persona muy futbolera y por eso se queda como recuerdo más alegre con dos conciertos: el de El Último de la Fila en el campo antiguo y el reciente de Los Chochos en la presentación de la Fundació Esportiva Grama con los niños y con el himno.

De la Grama nos cuenta que desde fuera, cuando empezó todo, le encantó el objetivo y planteamiento, y que a pasos agigantados ha ido creciendo, haciendo una gran labor y consiguiendo crear una gran escuela de fútbol.

En su templo, La Taula Vella, también se habla mucho de fútbol y nos dice que en estos últimos meses, por raro que parezca porqué antes era al revés, la política es el casi que el primer punto de conversación. Como músico que también es nos comenta lo difícil que está el mundo musical para cualquier persona que empieza o quiere hacerse un hueco pese a que se han adquirido nuevos medios de difusión.

¿Qué tiene Santa Coloma que no tenga otra ciudad? Es una buena pregunta, alguna vez me lo han preguntado. Yo también me hago la misma pregunta y creo que después de ser una ciudad súper-habitada en comparación con otras ciudades vecina como L’Hospitalet o Badalona nosotros seguimos siendo un pueblo. Creo que Santa Coloma es un pueblo dentro de una gran ciudad.