Gent de Sta.Coloma: Chus Dovi

19/04/2018

Chus Dovi n’és el propietari del Bar Musical YESTERDAY. Avui ho vam entrevistar dins la nostra secció ‘Gent de Santa Coloma’.

– Explica’ns que tal va aquesta gran iniciativa de «12 Mesos 12 Causes» i d’on apareix.

– Aquest projecte neix al desembre de 2017, en el qual vam fer dos esdeveniments solidaris pràcticament seguits. Per l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) i per Creu Roja Barcelonès Nord. Hem fet molts esdeveniments solidaris en aquests tres anys, però volíem fer un pas més, així que vam decidir durant aquest 2018 fer un projecte sòlid, per donar visibilitat i una petita ajuda econòmica a algunes de les associacions locals com a agraïment a tota la feina que fan.

Un treball necessari, altruista i per desgràcia en molts casos invisible [Santako Blues, Entenem LGTBI, Erase una vez Princesa Maria, Associació Ajudam Predegent, Activament Delegació Gramenet, Temyque, Els Coloristes, Can Peixauet Karate Kyokushin, ASDENT Enfermedad del Dent, Artemis Associació de Dones, Creu Roja Barcelonès Nord i per suposat la Fundació Esportiva Grama].

La veritat és que el projecte està sent un èxit i hem rebut moltíssim suport per part dels nostres clients, entitats i mitjans de comunicació locals. Estem molt contents i il·lusionats.

– Chus, de petit a la teva infància, quins esports practicaves?

– Mai he estat molt esportista. Però quan era petit recordo que anava amb els meus amics a jugar a futbol a Can Mariner o de la Torre Balldovina. Era molt dolent! Sempre em tocava de porter.

– Quan parlem de futbol a Santa Coloma que records et venen al cap?

– Recordo quan la Gramanet va jugar la promoció per pujar a Segona Divisió. El camp estava abarrotat. Per aquelles dates quan parlaves de futbol amb els amics el tema recurrent no era el Barça ni el Madrid, sinó la Grama i la il·lusió que pogués pujar a Segona.

– I si parlem de la Fundació Esportiva Grama, què et sembla el que aquesta aconseguint en tan poc temps?

– Em sembla admirable tot el que esteu aconseguint. Personalment m’agradaria destacar vostre treball social a la ciutat: recollida d’aliments, de joguines o fins i tot, recentment, el suport als familiars de Gabriel.

Foto: Sergio Mas

Chus Dovi es el dueño del Bar Musical YESTERDAY. Hoy lo entrevistamos dentro de nuestra sección ‘Gent de Santa Coloma’.

– Cuéntanos que tal va esa gran iniciativa de «12 Meses 12 Causas» y de donde aparece.

– Este proyecto nace en diciembre de 2017, en el cual hicimos dos eventos solidarios prácticamente seguidos. Para la AECC (Asociación Española Contra el Cáncer) y para Creu Roja Barcelonès Nord. Hemos hecho muchos eventos solidarios en estos tres años, pero queríamos dar un paso más, así que decidimos durante este 2018 hacer un proyecto sólido, para dar visibilidad y una pequeña ayuda económica a algunas de las asociaciones locales como agradecimiento a todo el trabajo que hacen.

Un trabajo necesario, altruista y por desgracia en muchos casos invisible [Santako Blues, Entenem LGTBI, Erase una vez Princesa María, Associació Ajudam Predegent, Activament Delegació Gramanet, Temyque, Els Coloristes, Can Peixauet Karate Kyokushin, ASDENT Enfermedad del Dent, Artemis Associació de Dones, Creu Roja Barcelonés Nord y por supuesto la Fundació Esportiva Grama].

La verdad es que el proyecto está siendo un éxito y hemos recibido muchísimo apoyo por parte de nuestros clientes, entidades y medios de comunicación locales. Estamos muy contentos e ilusionados.

– Chus, de pequeño en tu infancia, ¿qué deportes practicabas?

– Nunca he sido muy deportista. Pero cuando era niño recuerdo que iba con mis amigos a jugar a fútbol a Can Mariner o a la Torre Balldovina. ¡Era muy malo! Siempre me tocaba de portero.

– ¿Cuándo hablamos de fútbol en Santa Coloma que recuerdos te vienen a la cabeza?

– Recuerdo cuando la Gramanet jugó la promoción para subir a Segunda División. El campo estaba abarrotado. Por aquellas fechas cuando hablabas de fútbol con los amigos el tema recurrente no era el Barça ni el Madrid, sino la Grama y la ilusión de que pudiera subir a Segunda.

– Y si hablamos de la Fundació Esportiva Grama, ¿qué te parece lo que esta consiguiendo en tan poquito tiempo?

– Me parece admirable todo lo que estáis consiguiendo. Personalmente me gustaría destacar vuestro trabajo social en la ciudad: recogida de alimentos, de juguetes o incluso, recientemente, el apoyo a los familiares de Gabriel.