FE Grama 2-2 CF Badalona: empat al derbi

06/05/2024

La Grama desaprofita l’avantatge de dos gols amb què va marxar al descans i acaba empatant a 2 contra el CF Badalona

Darrera jornada de lliga al Municipal de la Grama. Tocava derbi contra un equip que va certificar la seva presència als play-offs d’ascens cap a Segona Federació gràcies a l’empat aconseguit al nostre estadi. Va ser un duel de dues parts ben diferenciades: la primera, per la Grama, i la segona, pel Badalona i per tant, empat just i repartiment de punts.

L’inici del partit va ser clarament pels de Joan Esteva, que tot i els intents visitants de fer-se amb la pilota i dominar, van portar el duel al seu terreny i van jugar al que van voler. Al 21’, l’entrenador de la Grama es va veure obligat a fer una substitució per lesió, havent de sortir Pau Rosales i accedint com a substitut Oumar. Sis minuts més tard, Padilla va poder fer el primer però la rematada no va trobar porteria.

Passada la mitja hora de joc, Padillo va inaugurar el marcador. Jugada d’estratègia al servei de cantonada i la pilota, previ toc de Roger García, va ser colpejada per Padillo, que la va introduir al fons de la xarxa. La Grama va seguir dominant i al 39’ va arribar el segon. El propi Padillo va centrar cap al segon pal i Alvaro Martí, llençant-se amb tot, va enviar la pilota cap a l’escaire. Bons minuts de l’equip per arribar 2-0 al descans.

A la represa, el Badalona va moure fitxa i això els va permetre dominar el joc. Al 58’, van fer el primer, i posteriorment el debutant Guillem Castelló va evitar el gol de l’empat visitant. I al 70’, va arribar la igualada que es va mantenir fins al final del partit. Un punt més per seguir sumant a Tercera RFEF.

Previ a l’inici del partit, es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de Jerónimo de la Guía, pare del preparador físic de la Grama, Alberto de la Guía. Descansi en pau.

El proper partit de la Grama -i que serà l’últim de la #Grama2324- serà aquest cap de setmana al camp de la UE Castelldefels. SEGUIM, EQUIP!

La Grama desperdicia la ventaja de dos goles con los que se marchó al descanso y acaba empatando a 2 contra el CF Badalona

Última jornada de liga en el Municipal de la Grama. Tocaba derbi contra un equipo que certificó su presencia en los play-offs de ascenso hacia Segunda Federación gracias al empate conseguido en nuestro estadio. Fue un duelo de dos partes bien diferenciadas: la primera, para la Grama, y ​​la segunda, para el Badalona y por tanto, empate justo y reparto de puntos.

El inicio del partido fue claramente para los de Joan Esteva, que pese a los intentos visitantes de hacerse con el balón y dominar, llevaron el duelo a su terreno y jugaron a lo que quisieron. En el 21′, el entrenador de la Grama se vio obligado a hacer una sustitución por lesión, debiendo salir Pau Rosales y accediendo como sustituto Oumar. Seis minutos más tarde, Padilla pudo hacer el primero pero el remate no halló portería.

Pasada la media hora de juego, Padillo inauguró el marcador. Jugada de estrategia al saque de esquina y el balón, previo toque de Roger García, fue golpeado por Padillo, que lo introdujo en el fondo de la red. La Grama siguió dominando y en el 39′ llegó el segundo. El propio Padillo centró hacia el segundo palo y Alvaro Martí, lanzándose con todo, envió el balón hacia la escuadra. Buenos minutos del equipo para llegar 2-0 en el descanso.

En la reanudación, el Badalona movió ficha y eso les permitió dominar el juego. En el 58′, hicieron el primero, y posteriormente el debutante Guillem Castelló evitó el gol del empate visitante. Y en el 70′, llegó la igualada que se mantuvo hasta el final del partido. Un punto más por seguir sumando a Tercera RFEF.

Previo al inicio del partido, se guardó un respetuoso minuto de silencio en memoria de Jerónimo de la Guía, padre del preparador físico de la Grama, Alberto de la Guía. Descanse en paz.

El próximo partido de la Grama -y que será el último de la #Grama2324- será este fin de semana en el campo de la UE Castelldefels. SEGUIMOS, EQUIPO!