Excel·lent temporada del futbol base!!!

El Juvenil A en dia del seu ascens a Nacional (Municipal de Nou Barris. Foto: Pedro González)

Cinc equips han aconseguit arrodonir una temporada extraordinària al futbol base de la Fundació Esportiva Grama. El Juvenil A ha aconseguit un merescudíssim ascens a Nacional; L’Infantil A ha sigut campió i ha aconseguit l’ascens a Preferent; L’Inclusiu Sènior ha sigut campió de la Lliga de Catalunya de centres de dia; El  Juvenil A femení ha pujat a Primera; i Infantil B femení ha sigut campió invicte i ha ascendit a Primera.

Gran nivell el que han mostrat tots els equips del futbol base aquesta temporada 2018-2019 però gran alegria la que ens han portat aquests cinc equips.

Els cinc equips que han sigut campions o han assolit l’ascens a la temporada 2018-2019

Cinco equipos han conseguido redondear una temporada extraordinaria en el fútbol base de la Fundació Esportiva Grama. El Juvenil A ha conseguido un merecidísimo ascenso a Nacional; El Infantil A ha sido campeón y ha conseguido el ascenso a Preferente; El inclusivo Senior ha sido campeón de la Liga de Catalunya de centros de día; El Juvenil A femenino ha subido a Primera; y el Infantil B femenino ha sido campeón invicto y ha ascendido a Primera.

Gran nivel el que han mostrado todos los equipos del fútbol base esta temporada 2018-2019 pero gran alegría la que nos han traído estos cinco equipos.