Debut de Dani Rosa a la banqueta i gran victòria del Juvenil A en un camp complicat.

L’onze incial del Juvenil A a Llagostera

En una setmana moguda per la plantilla del Juvenil A, amb la marxa de Kiku i l’arribada a la banqueta de Dani Rosa, procedent del Juvenil B, es preveia un partit complicat a terres gironines contra la U.E. Llagostera i no va decepcionar.

El primer onze del nou míster va ser el següent: Roger Estrada; Hernando, Joan Rubio, Arnau i Iker; Gerard, Jordi Lozano i Campos; Aliou, Aleix i Oliver.

Va començar la primera meitat amb la Fundació portant el domini del joc i la Llagostera aprofitant les pèrdues de pilota per sortir a la contra.

Els nostres arribaven per banda però sense generar perill en la porteria d’Albert Hidalgo, mentre que l’equip local jugava pilotades llargues que desestabilitzaven la defensa colomenca. En una d’aquestes pilotades van aconseguir posar-se per davant, 1-0 als 17 minuts, en una rematada de Joan Arxer.

Lluny de enfonsar-se, la Grama es va recompondre i va mantenir el domini del joc però donant un pas més endavant i trepitjant més l’àrea rival. Així, a pilota aturada, als 25 minuts Oliver va fer l’1-1 en un córner.

Amb l’empat es va arribar al descans i la segona part ens havia de deparar un partit completament diferent.

La Grama va mantenir la seva ambició i va seguir buscant la victòria mentre que la Llagostera no era capaç de generar perill gràcies al bon posicionament dels colomencs. Aquest guió de partit feia que els nostres toquessin i toquessin amb criteri i trobant espais entre línies que el rival no era capaç de defensar.

I amb els nostres voltant l’àrea gironina, era d’esperar que en una internada algú cometés falta sobre un atacant i així va ser. Als 52 minuts l’àrbitre va assenyalar pena màxima i Joan va anotar l’1-2.

Uns minuts després, al 57, una contra magistral dels nois de Dani Rosa va acabar amb un segon penal que va transformar Oliver en l’1-3 definitiu.

Després del tercer gol, el partit va entrar en una fase de control absolut de la Grama on la Llagostera no va poder entrar i el marcador no es va moure.

Parlava Dani Rosa en la prèvia d’intentar aconseguir un bon resultat que aixequés la moral dels  jugadors i amb aquesta contundent victòria, basada en el gran treball i el sacrifici de l’equip estem segurs que tindrem més alegries en que resta de temporada.

Enhorabona nois!!

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7


Debut de Dani Rosa en el banquillo y gran victoria del Juvenil A en un campo complicado.

En una semana movida para la plantilla del Juvenil A, con la marcha de Kiku y la llegada al banquillo de Dani Rosa, procedente del Juvenil B, se preveía un partido complicado en tierras gerundenses contra la U.E. Llagostera y no decepcionó.

El primer once del nuevo míster fue el siguiente: Roger Estrada; Hernando, Joan Rubio, Arnau e Iker; Gerard, Jordi Lozano y Campos; Aliou, Aleix y Oliver.

Comenzó la primera mitad con la Fundació llevando el dominio del juego y la Llagostera aprovechando las pérdidas de balón para salir a la contra.
Los nuestros llegaban por banda pero sin generar peligro en la portería de Albert Hidalgo, mientras que el equipo local jugaba balonazos largos que desestabilizaban a la defensa colomense. En uno de estos pelotazo lograron ponerse por delante, 1-0 a los 17 minutos, en un remate de Joan Arxer.


Lejos de hundirse, la Grama se recompuso y mantuvo el dominio del juego pero dando un paso más adelante y pisando más el área rival. Así, a balón parado, a los 25 minutos Oliver hizo el 1-1 en un córner.
Con el empate se llegó al descanso y la segunda parte nos debía deparar un partido completamente diferente.

La Grama mantuvo su ambición y siguió buscando la victoria mientras que la Llagostera no era capaz de generar peligro gracias al buen posicionamiento de los colomenses. Este guión de partido hacía que los nuestros tocaran y tocaran con criterio y encontrando espacios entre líneas que el rival no era capaz de defender.

Y con nuestros chicos alrededor del área gerundense, era de esperar que en una internada alguien cometiera falta sobre un atacante y así fue. A los 52 minutos el árbitro señaló pena máxima y Joan anotó el 1-2.

Unos minutos después, en el 57, una contra magistral de los chicos de Dani Rosa terminó con un segundo penalti que transformó Oliver en el 1-3 definitivo.
Después del tercer gol, el partido entró en una fase de control absoluto de la Grama donde la Llagostera no pudo entrar y el marcador no se movió.

Hablaba Dani Rosa en la previa de intentar conseguir un buen resultado que levantara la moral de los jugadores y con esta contundente victoria, basada en el gran trabajo y el sacrificio del equipo estamos seguros de que tendremos más alegrías en lo que resta de temporada.

Enhorabuena chicos !!

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ7

Por admin