L’equip inclusiu adult de la Fundació Esportiva Grama va participar el passat dissabte a l’EXCELLENCE CUP disputada a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

iNCLUSIU Excellence CUP
L’expedició de la Grama participant a la EXCELLENCE CUP

Enquadrats en el grup A amb Terrassa, Can Perellada i Cirera els nostres van realitzar un campionat impecable amb dos victòries i un empat. Aquests resultats ens van classificar per la següent fase com a líders de grup que tindrà lloc al mes de febrer al Municipal de Ca’n Anglada de Terrassa.

Els nois capitanejats per Daniel Cabañas i amb Sergio Guzmán i Albert Abelló com a monitors, van rebre la visita del nostre President, Antonio Morales, i de Diego Luque, Delegat del Primer Equip, per donar ànims a l’expedició colomenca.

“Som grans! Som blaus! Som la Grama! Som Campions!” és el crit que fa pinya al vestidor de la Grama justament abans de començar els partits i és el crit que continuarà escoltant-se a la següent fase de la Excellence Cup amb els nostres fent allò que tants els hi agrada: jugar a futbol.

Des de la Fundació Esportiva Grama, volem enviar la nostra felicitació a la organització, encapçalada per Xavi Urbano i Sergio Pérez, així com a tots els que van col·laborar per fer que tot fos un èxit i els participants es sentissin com a casa. Enhorabona a tots.

——————————————————————————————————————

El equipo inclusivo adulto de la Fundació Esportiva Grama participó el pasado sábado en el EXCELLENCE CUP disputada en el Estadio Olímpico de Terrassa.


Encuadrados en el grupo A con Terrassa, Can Parellada y Cirera, los nuestros realizaron un campeonato impecable con dos victorias y un empate. Estos resultados nos clasificaron como líderes de grupo para la siguiente fase, que tendrá lugar en el mes de febrero en el Municipal de Can Anglada de Terrassa.

Los chicos capitaneados por Daniel Cabañas y con Sergio Guzmán y Albert Abelló como monitores, recibieron la visita de nuestro Presidente, Antonio Morales, y de Diego Luque, Delegado del Primer Equipo, para dar ánimos a la expedición colomense.


«Somos grandes! Somos azules! Somos la Grama! Somos Campeones! «Es el grito que cierra filas en el vestuario de la Grama justamente antes de comenzar los partidos y es el grito que se continuará escuchando en la siguiente fase de la Excellence Cup con los nuestros haciendo lo que tanto les gusta: jugar a fútbol.


Desde la Fundació Esportiva Grama, queremos enviar nuestra felicitación a la organización, encabezada por Xavi Urbano y Sergio Pérez, así como a todos los que colaboraron para hacer que todo fuera un éxito y los participantes se sintieran como en casa. Enhorabuena a todos.

Por admin