Escola A campiona de Lliga, Escola B guanya a la Copa i la C a la lliga

escolaAcampiona

Campions de Lliga!! CF Montañesa 2-7 ESCOLA A 

El millor joc de l’equip va arribar en el dia més important. L’equip va jugar molt bé, sense donar opcions al rival, movent la pilota ràpid i creant moltes ocasions. Al final el resultat podria haver estat més ampli. Els gols van ser de Ziad (4), Sebas (2) i Alan.

El mejor juego del equipo llegó en el día más importante. El equipo jugó muy bien, sin dar opciones al rival, moviendo el balón rápido y creando muchas ocasiones. Al final el resultado podría haber sido más amplio. Los goles fueron de Ziad (4), Sebas (2) y Alan.

EB
Copa Cadeca: U.At.Horta 3-5 ESCUELA B 

La Grama es va avançar al marcador amb un jugador menys i ja amb 7 jugadors van aconseguir augmentar l’avantatge a un 0-3. A la segona meitat l’Horta va marcar tres gols i la Grama 2 més, i ja amb el resultat a favor el porter de la Fundació va aconseguir aturar un penal.

La Grama se adelantó en el marcador con un jugador menos y ya con 7 jugadores consiguieron aumentar la ventaja a un 0-3. En la segunda mitad el Horta marcó tres goles y la Grama dos más, y ya con el resultado a favor el portero de la Fundació consiguió parar un penalti.

EC
ESCOLA C 11-0 CF Montañesa

Partit molt travat i fluixet on la Grama va lluitar molt per endur-se una victòria merescuda. Els colomencs segueixen sent l’equip menys golejat de la lliga, aquest cop Sergio va aturar dos penals.

Partido muy trabado y flojito donde la Grama luchó mucho para llevarse una victoria merecida. Los colomenses siguen siendo el equipo menos goleado de la liga, esta vez Sergio paró dos penaltis.