Es va lluitar fins al final

El primer equip de la FE Grama va tancar la temporada 2017/18 amb una derrota per 1-0 davant el CP San Cristóbal en el partit jugat a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà. Amb fins a 6 baixes va afrontar la Fundació Esportiva Grama la final del Campionat de Catalunya Amateur. Baixes delicades com les dels autors de 48 gols dels 64 d’aquesta temporada (Cristóbal, Buba i Lamin) o la del defensa Toshiki.

Primers compassos del xoc amb pilotes en llarg buscant la velocitat de Jafar, el davanter va provar al porter rival al minut 5 amb un xut ras. Jafar i Lolo van tornar a trepitjar àrea en les següents accions. Quan millor estava jugant la Grama arribaria la polèmica en forma d’un penal molt dubtós. Des del punt fatídic marcava el San Cristóbal l’1-0 (22′).

Després del gol el rumb del partit va canviar, la Grama no trobava el seu joc davant un Sant Cristóbal molt actiu jugant amb molta intensitat. Els colomencs van haver d’optar pel contraatac sense èxit, i només Iván abans del descans amb un xut llunyà va estar a punt d’empatar.

Últim partit de J.A. García Escribano com a entrenador de la Grama.

A la represa José Antonio García Escribano va introduir dos canvis donant entrada als juvenils Alex Montalban i Àngel, Jafar lesionat i Omar eren substituïts. Inici de la segona meitat amb ocasions dels de Terrassa i parades de Toni Texeira per mantenir viu al seu equip.

Els colomencs van anar a més, van estirar línies i es van bolcar en atac amb jugades ràpides, penjant pilotes a l’àrea i tancant a un Sant Cristóbal que intentava matar la final al contraatac. Internades per banda d’Iglesias, Martí o Àngel però sense trobar rematador.

Al minut 71 debutava el jove juvenil Ferran Bulta entrant al camp per Edu Domingo. La més clara arribaria en el 80 amb una rematada de cap de Djibi a la sortida d’un córner i amb la pilota estavellant-se al travesser. D’aquí al xiulet final més intents colomencs i un penal per mans no xiulat a l’àrea rival, així acabava el Campionat de Catalunya Amateur.

FOTOS DEL PARTIT

El primer equipo de la FE Grama cerró la temporada 2017/18 con una derrota por 1-0 ante el CP San Cristóbal en el partido jugado en el Estadi Municipal La Bòbila de Gavà. Con hasta 6 bajas afrontó la Fundació Esportiva Grama la final del Campeonato de Catalunya Amateur. Bajas delicadas como las de los autores de 48 goles de los 64 de esta temporada (Cristóbal, Buba y Lamin) o la del defensa Toshiki.

Primeros compases del choque con balones en largo buscando la velocidad de Jafar, el delantero probó al portero rival en el minuto 5 con un chute raso. Jafar y Lolo volvieron a pisar área en las siguientes acciones. Cuando mejor estaba jugando la Grama llegaría la polémica en forma de un penalti muy dudoso. Desde el punto fatídico marcaba el San Cristóbal el 1-0 (22′).

Tras el gol el rumbo del partido cambio, la Grama no encontraba su juego ante un San Cristóbal muy activo jugando con mucha intensidad. Los colomenses tuvieron que optar por el contraataque sin éxito, y solo Iván antes del descanso con un chute lejano estuvo cerca de empatar.

En la reanudación José Antonio García Escribano introdujo dos cambios dando entrada a los juveniles Alex Montalban y Ángel, Jafar lesionado y Omar eran sustituidos. Inicio de la segunda mitad con ocasiones de los de Terrassa y paradas de Toni Texeira para mantener vivo a su equipo.

Los colomenses fueron a más, estiraron líneas y se volcaron en ataque con jugadas rápidas, colgando balones al área y encerrando a un San Cristóbal que intentaba matar la final al contraataque. Internadas por banda de Iglesias, Martí o Ángel pero sin encontrar rematador.

En el minuto 71 debutaba el joven juvenil Ferran Bulta entrando al campo por Edu Domingo. La más clara llegaría en el 80 con un remate de cabeza de Djibi a la salida de un córner y con el balón estrellándose en el larguero. De aquí al pitido final más intentos colomenses y un penalti por manos no pitado en el área rival, así terminaba el Campeonato de Catalunya Amateur.