Infantil A:

Empat injust d’Infantil A contra el Sant Gabriel, la primera part l’infantil va sortir a pressionar a 3/4 sabíem que el seu fort no era la sortida de pilota i intentàvem pressionar els seus laterals per entrar per bandes, no va sortir com havíem treballat, però va ser una gran primera part on les ocasions clares les va tenir La Grama amb 2 travessers i dues corners d’estratègia salvats a últim instant. El Sangra un equip físic i fort va sortir molt ben plantat en zona defensiva i gairebé sense crear oportunitat. A la 2a part vam sortir a pressionar, a arriscar per emportar-nos el partit, una gran 2a part que amb altres 2 travessers i un pal ens va fer que aquesta vegada no sumarem els 3 punts.

Brian Espinola: content amb el treball realitzat d’aquests nens que no es cansen de treballar i progressar. Sabem que queda molt per rodar encara, però quan en el partit fiques 4 travesser i un pal i la pilota no vol entrar no se’ls pot dir res. Et quedes amb l’sensació que contra un bon equip has deixat escapar 2 punts, però la realitat és que aquesta categoria és el que és una distracció com avui que en el descompte ells van tenir una falta a la vora de l’àrea te la poden ficar i tot aquest treball es a tirat. Queda molt, però si és cert que quan treballes amb un equip que es deixa la pell al camp, els resultats arribaran avui no a pogut ser però no per falta de punteria, espero que la sort que avui no hem tingut, la setmana que ve la tinguem. Seguim treballant.

 

Empate injusto de Infantil A contra el Sant Gabriel, la primera parte el infantil salió a presionar a 3/4 sabíamos que su fuerte no era la salida de balón e intentábamos presionar a sus laterales para entrar por bandas, no salió como habíamos trabajado, pero fué una gran primera parte donde las ocasiones claras las tuvo La Grama con 2 largueros y dos corners de estrategia salvados a último instante. El Sangra un equipo físico y fuerte salió muy bien plantado en zona defensiva y sin apenas crear oportunidad. En la 2a parte salimos a presionar, a arriesgar para llevarnos el partido, una gran 2a parte que con otros 2 largueros y un palo nos hizo que esta vez no sumaremos los 3 puntos.

Brian espinola: contento con el trabajo realizado de estos niños que no se cansan de trabajar y progresar. Sabemos que queda mucho por rodar aún, pero cuando en el partido metes 4 larguero y un palo y la pelota no quiere entrar no se les puede decir nada. Te quedas con al sensación de que contra un buen equipo has dejado escapar 2 puntos, pero la realidad es que esta categoría es lo que es un despiste como hoy que en el descuento ellos tuvieron una falta al borde del área te la pueden meter y todo ese trabajo se a tirado. Queda mucho, pero si es cierto que cuando trabajas con un equipo que se deja la piel en el campo, los resultados llegarán hoy no a podido ser pero no por falta de puntería, espero que la suerte que hoy no hemos tenido, la semana que viene la tengamos. Seguimos trabajando.

 

Infantil B:

Mercantil 1-1Infantil B

Partit molt igualat, on la meitat de la primera part hem controlat nosaltres però fins al minut 35 ens hem hagut de replegar més per la pressió més alta que feien. Ja a la 2a part tornem a tenir el control, però vam jugar més amb els contraatacs i d’aquí ve el 0-1.
Passats 10 minuts ens marquen l’empat a través d’un dels moltes pilotes que penjaven a l’àrea desesperadament.

En línies generals molt bones sensacions davant un gran rival.

 

Mercantil 1-1Infantil B

Partido muy igualado, donde la mitad de la primera parte hemos controlado nosotros pero hasta el minuto 35 nos hemos tenido que replegar más por la presión mas alta que hacían. Ya en la 2a parte volvemos a tener el control, pero jugamos más con los contraataques y de ahí viene el 0-1.
Pasados 10 minutos nos marcan el empate a través de uno de muchos balones que colgaban al área desesperadamente.

En lineas generales muy buenas sensaciones ante un gran rival.

Por admin