Infanitl_C fundacio grama santa coloma FEG-Fundacio Hospitalet @chemacarva

Empat molt injust, 3-3, entre l’Infantil E i el SE Mercat Nou Magòria B.

Els colomencs van sortir amb una gran actitud, provocant molt de perill i ràpidament va arribar el 0-1 i més tard el segon, dues jugades molt bones que van acabar en els dos gols. La Grama es va confiar amb l’avantatge i van baixar la guàrdia cometent tres errades en defensa que van aprofitar els locals per posar-se 3-2.

Després del descans la Grama va corregir els errors comesos en el primer temps, dominant per complet el joc i van aconseguir empatar. Un golàs des del mig del camp de Isaac va posar el 3-3 al marcador. Partit totalment sota control dels colomencs, el rival es va dedicar a buscar faltes i intentar provocar als visitants.

Víctor Díaz: «Molt bon partit per part nostra, ho hem donat tot i hem fet jugades molt bones. A poc a poc es nota la millora de l’equip i els nens tenen una actitud molt bona, han encaixat bé l’empat però sabien que es mereixien la victòria.»

[divider]

Empate muy injusto, 3-3, entre el Infantil B y el SE Mercat Nou Magòria B.

Los colomenses salieron con una gran actitud, provocando mucho peligro y rápidamente llegó el 0-1 y más tarde el segundo, dos jugadas muy buenas que terminaron en los dos goles. La Grama se confió con la ventaja y bajaron la guardia cometiendo tres fallos en defensa que aprovecharon los locales para ponerse 3-2.

Tras el descanso la Grama corrigió los errores cometidos en el primer tiempo, dominando por completo el juego y consiguieron empatar. Un golazo desde el medio del campo de Isaac puso el 3-3 en el marcador. Partido totalmente bajo control de los colomenses, el rival se dedicó a buscar faltas e intentar provocar a los visitantes.

Víctor Díaz: «Muy buen partido por nuestra parte, lo hemos dado todo y hemos echo jugadas muy buenas. Poco a poco se nota la mejoría del equipo y los niños tienen una actitud muy buena, han encajado bien el empate pero sabían que se merecían la victoria.»

Por admin