Empat dels Veterans al Municipal

Els Veterans es van deixar 2 punts més al Municipal després del seu empat (1-1) davant la UD La Roureda. La Fundació no acaba d’estar bé físicament i pateix molt en les segones parts.

Primera part de control total per part de la Grama, amb bon joc però sense moltes ocasions de gol. Una de les poques que hi va haver la va materialitzar Juanlu. La segona part va començar com la primera però en el minut 15 va baixar molt la intensitat i el físic dels colomencs i això ho va aprofitar el seu rival.

La Roureda, amb un equip ben posicionat i jove, va començar a crear ocasions i controlar més el partit. Així va arribar el 1-1 al minut 83 i fins al final qui va poder guanyar va ser l’equip rival.

La setmana que ve la Grama descansa i a la pròxima reben a la UE Sants. Un equip molt ordenat que segur que costarà guanyar. Els colomencs segueixen segons, ara a 5 punts del líder.

Los Veteranos se dejaron 2 puntos más en el Municipal tras su empate (1-1) ante la UD La Roureda. La Fundació no acaba de estar bien físicamente y sufre mucho en las segundas partes.

Primera parte de control total por parte de la Grama, con buen juego pero sin muchas ocasiones de gol. Una de las pocas que hubo la materializó Juanlu. La segunda parte empezó como la primera pero en el minuto 15 bajó mucho la intensidad y el físico los colomenses y eso lo aprovechó su rival.

La Roureda, con un equipo bien posicionado y joven, empezó a crear ocasiones y controlar más el partido. Así llegó el 1-1 en el minuto 83 y hasta el final quién pudo ganar fue el equipo rival.

La semana que viene la Grama descansa y a la próxima reciben a la UE Sants. Un equipo muy ordenado que seguro que costará ganar. Los colomenses siguen segundos, ahora a 5 puntos del líder.