Empat de l’Infantil D per tancar la lliga

El Infantil D va finalitzar la temporada amb un empat (3-3) a Les Oliveres davant el CE La Salle Bonanova C.

Últim partit de lliga i els colomenses ho van donar tot davant un combativo penúltim classificat. Primera mitja molt competida pels dos conjunts, els visitants es van posar 0-2 però un doblete d’Oscar va posar un 2-2 al descans. En la segona mitja més emoció.

Oscar va fer el seu hat-trick al minut de reiniciar el joc, posant-se per davant de la Grama, però a 6 minuts per a la final arribaria el definitiu 3-3. Bon final de campanya amb tres jornades seguides sense perdre, i l’important ha estat l’evolució dels nens, la gran pinya i la bona amistat que s’ha pogut veure.

El Infantil D terminó la temporada con un empate (3-3) en Les Oliveres ante el CE La Salle Bonanova C.

Última partido de liga y los colomenses lo dieron todo ante un combativo penúltimo clasificado. Primera mitad muy competida por ambos conjuntos, los visitantes se pusieron 0-2 pero un doblete de Oscar puso un 2-2 al descanso. En la segunda mitad más emoción.

Oscar hizo su hat-trick al minuto de reanudarse el juego, poniendo por delante a la Grama, pero a 6 minutos para el final llegaría el definitivo 3-3. Buen final de campaña con tres jornadas seguidas sin perder, y lo importante ha sido la evolución de los niños, la gran piña y amistad que se ha podido ver.