Els Veterans guanyen i es col·loquen a tres punts del líder

Els Veterans segueixen amb la seva remuntada i ja es posen a 3 punts del líder després de golejar 0-7 al Lourdes. Amb aquesta victòria es reafirma la seva millora tant en el joc com en el físic.

Primera part de clar domini visitant, davant d’un rival amb moltes baixes i amb una aposta de joc defensiva. A la Grama li costava sortir amb la pilota jugada, però a la qual passaven la primera línia creaven molt perill, en una d’aquestes Ginés va marcar l’1-0 que donava tranquil·litat. Van seguir els Veterans amb el seu mateix estil, però no acabaven de materialitzar les ocasions i just quan quedava poc temps per acabar la primera part, Alex López posava el segon gol.

A la segona part, va continuar la mateixa intensitat i aviat va arribar la sentència amb gols de Gica i Juanlu. El rival es va enfonsar i van arrodonir el resultat David, Ginés i Alex López.

vet17

Los veteranos siguen con su remontada y ya se ponen a 3 puntos del líder tras golear 0-7 al Lourdes. Con esta victoria se reafirma su mejoría tanto en el juego como en el físico.

Primera parte de claro dominio visitante, ante un rival con muchas bajas y con una apuesta de juego defensiva. A la Grama le costaba salir con el balón jugado, pero a la que pasaban la primera línea creaban mucho peligro, en una de estas Ginés marcó el 1-0 que daba tranquilidad. Siguieron los Veteranos con su mismo estilo, pero no acababan de materializar las ocasiones y justo cuando quedaba poco tiempo para acabar la primera parte, Alex López ponía el segundo gol.

En la segunda parte, continuó la misma intensidad y pronto llegó la sentencia con goles de Gica y Juanlu. El rival se vino abajo y redondearon el resultado David, Ginés y Alex López.