ELS VETERANS FAN UN GRAN PARTIT DESPRÉS DE “LA PARADA DE NADAL”.

Veterans 3 – V.C.R Catalunya 2

Partit contra VCR CATALUNYA un rival directe en la zona mitjana de la taula i als quals els Veterans de la Fundació van superar després del partit del cap de setmana.

Els jugadors de la Fundació van tornar a gran nivell després de les festes nadalenques i van ser molt superiors al seu rival, dominant en tot moment el partit i només sofrint en jugades puntuals per fallades pròpies dels jugadors de la Grama. Al descans es va arribar amb un resultat de 2-1, els Veterans de la Fundació es van avançar 2-0 gràcies a dues molt bons gols amb dues bones combinacions on els jugadors havien mogut a l’equip contrari fins a crear les ocasions de gol i el gol del rival havia arribat en els minuts finals de la primera part després de perdre els Veterans una pilota en el seu propi camp després d’un mal passi.

La segona part encara va ser més gran el domini de la Grama que va tenir diverses ocasions per a ampliar el marcador però només va ser capaç de marcar un tercer gol amb el qual la Fundació es posava 3-1 en el marcador, els jugadors de la Grama continuaven buscant el quart gol mentre el rival no creava perill, així es va arribar al minut 90 on una altra fallada en una cessió al porter li va permetre marcar el 3-2 definitiu en el marcador.

Molt bon partit el realitzat pels Veterans de la Fundació que li permet pujar posicions en la taula i esperar al pròxim rival la setmana vinent que tornarà a jugar en el Mpal. CaN Pexauet.