Els dos millors equips de Primera Catalana cara a cara

31/05/2018

Últim partit de la temporada per al conjunt dirigit per José Antonio García Escribano. La FE Grama disputarà com a campió de lliga la Final del Campionat de Catalunya Amateur (7ª edició) davant el campió de l’altre grup de Primera Catalana. Després del merescut ascens a Tercera Divisió la Grama afrontarà un premi extra, el disputar un títol, un trofeu que podria acabar a les vitrines de l’estadi.

Dissabte a les 17 hores a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà.

El seu rival serà el CP San Cristóbal, campió en l’última jornada del Grup 2. 30 anys després els de Terrassa són de Tercera. Un antecedent entre tots dos conjunts, en pretemporada en un xoc que va acabar 3-1 per als de Ca n’Anglada.

Último partido de la temporada para el conjunto dirigido por José Antonio García Escribano. La FE Grama disputará como campeón de liga la Final del Campeonato de Catalunya Amateur (7ª edición) ante el campeón del otro grupo de Primera Catalana. Tras el merecido ascenso a Tercera División la Grama afrontará un premio extra, el disputar un título, un trofeo que podría acabar en las vitrinas del estadio.

El sábado a las 17 horas en el Estadi Municipal La Bòbila de Gavà.

Su rival será el CP San Cristóbal, campeón en la última jornada del Grupo 2. 30 años después los de Terrassa son de Tercera. Un antecedente entre ambos conjuntos, en pretemporada en un choque que terminó 3-1 para los de Ca n’Anglada.