Els equips femenins juguen a Santa Coloma (2 i 3 d’abril)

Juvenil-Cadet 1516

JUVENIL-CADET

Les grans de la Fundació juguen dissabte a les 15:30 hores a Les Oliveres. Les colomenques s’enfronten a la UE Sant Andreu, terceres classificades, les de Barcelona porten dues jornades seguides sense aconseguir guanyar.

Las grandes de la Fundació juegan el sábado a las 15:30 horas en Les Oliveres. Las colomenses se enfrentan a la UE Sant Andreu, terceras clasificadas, las de Barcelona llevan dos jornadas seguidas sin conseguir ganar.

Infantil-Aleví 1516

INFANTIL-ALEVÍ

Diumenge a les 14:15 hores les noies de Rubén David Hernández juguen al Nou Municipal. El rival d’aquesta jornada serà la UE Sants, vuitenes de la lliga en una dinàmica negativa.

El domingo a las 14:15 horas las chicas de Rubén David Hernández juegan en el Nou Municipal. El rival de esta jornada será la UE Sants, octavas de la liga en una dinámica negativa.

Aleví-Benjamí 1516

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les noies de Jordi Peréz tenen partit dissabte a Les Oliveres a les 14:15 hores. Les locals s’enfrontaran al CE Llerona B, rival perillós de la part baixa de la classificació. Vital aconseguir una victòria per seguir lluitant de prop pels llocs alts de la lliga.

Las chicas de Jordi Peréz tienen partido el sábado en Les Oliveres a las 14:15 horas. Las locales se enfrentarán al CE Llerona B, rival peligroso de la parte baja de la clasificación. Vital conseguir una victoria para seguir luchando de cerca por los puestos altos de la liga.