Els equips femenins juguen a Santa Coloma (12/13 de març)

Juvenil-Cadet 1516

JUVENIL-CADET

Les noies de Rubén David Hernández juguen diumenge a Les Oliveres a les 09:15 hores. El rival d’aquesta jornada serà el CE Europa B, vuitenes en mala dinàmica. Les locals buscaran sumar punts amb un joc alegre i treballant molt.

Las chicas de Rubén David Hernández juegan el domingo en Les Oliveres a las 09:15 horas. El rival de esta jornada será el CE Europa B, octavas en mala dinámica. Las locales buscarán sumar puntos con un juego alegre y trabajando mucho.

Infantil-Aleví 1516

INFANTIL-ALEVÍ

Continua la lluita per la tercera plaça de la lliga, aquest cop la Grama jugarà davant un rival directe. Dissabte a les 09:45 hores al Nou Municipal s’enfrontaran al FC Martinenc B, cinquenes amb un partit més i amb un punt menys que les colomenques. Gran partit entre dos grans equips, molt en joc.

Continua la lucha por la tercera plaza de la liga, esta vez la Grama jugará ante un rival directo. El sábado a las 09:45 horas en el Nou Municipal se enfrentarán al FC Martinenc B, quintas con un partido más y con un punto menos que las colomenses. Partidazo entre dos grandes equipos, mucho en juego.

Aleví-Benjamí 1516

ALEVÍ-BENJAMÍ

Les noies de Jordi Peréz juguen dissabte a les 15 hores a Les Oliveres. Les locals s’enfrontaran al CE Berga, últim classificat de la lliga. Serà vital aconseguir una victòria perquè les nostres noies segueixin ficades en la baralla pels llocs alts de la lliga.

Las chicas de Jordi Peréz juegan el sábado a las 15 horas en Les Oliveres. Las locales se enfrentarán al CE Berga, último clasificado de la liga. Será vital conseguir una victoria para que nuestras chicas sigan metidas en la pelea por los puestos altos de la liga.