El Sènior Femení comença la Lliga amb golejada

El Municipal Ocata va veure el retorn del Sènior Femení de la FE Grama després de dues temporades d’absència. Les noies de Dani Molina van debutar a Segona Catalana amb victòria per 1-6 davant el Masnou Atlètic. Com a anècdota destacar que aquest es converteix en el millor resultat del primer equip en la seva petita història, deixant enrere el 2-4 davant la Xaica al desembre de 2013.

La Grama va començar el partit molt bé, als deu minuts de joc ja guanyava 0-1 gràcies a un gol de Lucia. Durant la primera part van controlar la pilota i van jugar a bon nivell, la insistència de les nostres noies va fer que abans del descans Andrea marqués el 0-2. Un error a la sortida de pilota només començar la segona meitat va ficar en el partit al rival (1-2).

Després de veure com el Masnou va retallar distàncies a l’electrònic la Fundació va saber ser més vertical per anar més directes a la porteria, trobant espais i llevant-se la pressió de les locals. Judith, Andrea, Jennifer i Marina van engrandir la primera victòria de la temporada del femení. Aquesta setmana arribarà el debut a casa.

El Municipal Ocata vio el regreso del Senior Femenino de la FE Grama tras dos temporadas de ausencia. Las chicas de Dani Molina debutaron en Segunda Catalana con victoria por 1-6 ante el Masnou Atlètic. Como anécdota destacar que este se convierte en el mejor resultado del primer equipo en su pequeña historia, dejando atrás el 2-4 ante la Xaica en diciembre de 2013.

La Grama empezó el partido muy bien, a los diez minutos de juego ya ganaba 0-1 gracias a un gol de Lucia. Durante la primera parte controlaron la pelota y jugaron a buen nivel, la insistencia de nuestras chicas hizo que antes del descanso Andrea marcara el 0-2. Un error en la salida de balón nada más comenzar la segunda mitad metió en el partido al rival (1-2).

Tras ver como el Masnou recortó distancias en el electrónico la Fundació supo ser más vertical para ir más directas a la portería, encontrando espacios y quitándose la presión de las locales. Judith, Andrea, Jennifer y Marina agrandaron la primera victoria de la temporada del femenino. Esta semana llegará el debut en casa.