El rival de la jornada: UE Vic

La Unió Esportiva Vic va ser fundat en 1922.

Una entitat històrica amb molt recorregut a Tercera Divisió i Primera Catalana on les últimes dues campanyes han acabat al mig de taula. Van a lluitar fins al final per intentar aconseguir la segona plaça de la lliga.

Entrenador: Xavier Melero.

Cinquè classificat de la lliga amb 44 punts, tres menys que el tercer i a 9 del segon lloc, a més amb un partit encara per jugar. Després de 9 jornades consecutives sense perdre es va trencar la ratxa amb la derrota davant el Farners. Com locals han sumat 4 victòries, 7 empats i 3 derrotes.

Partit primera volta: FE Grama 3-0 UE Vic (Jornada 12 / 1-0 Lamin Samateh, 2-0 Buba Jalow, 3-0 Omar Hayek)

La Unió Esportiva Vic fue fundado en 1922.

Una entidad histórica con mucho recorrido en Tercera División y Primera Catalana donde las últimas dos campañas han terminado en mitad de tabla. Van a luchar hasta el final por intentar alcanzar la segunda plaza de la liga.

Entrenador: Xavier Melero.

Quinto clasificado de la liga con 44 puntos, tres menos que el tercero y a 9 del segundo puesto, además con un partido todavía por jugar. Tras 9 jornadas consecutivas sin perder se rompió la racha con la derrota ante el Farners. Como locales han sumado 4 victorias, 7 empates y 3 derrotas.

Partido primera vuelta: FE Grama 3-0 UE Vic (Jornada 12 / 1-0 Lamin Samateh, 2-0 Buba Jalow, 3-0 Omar Hayek)