Després de l’aturada de la Lliga i de la golejada de fa dues setmanes al Nou Municipal davant l’Alella per 6-1, l’equip Amateur de la Fundació Esportiva Grama tornarà a la competició amb un partit entre equips de ciutats veïnes.

L’equip ve en forma ja que la setmana passada aprofitant que no hi havia lliga van jugar un partit amistós davant l’UDAF Inter SM de Tercera Catalana, equip que va quedar primer la temporada passada al grup de la Fundació.

Els nois entrenats per Ramon Carranza voldran sumar la setena victòria consecutiva per seguir forts en la primera posició de la lliga i per intentar distanciar-se una mica més dels seus perseguidors. La jornada 19 la juguen a la Zona Esportiva Can Cabanyes de Badalona el diumenge a les 12 hores.

El rival serà l’UD Àguila «B», cinquè classificat amb dos partits seguits sense guanyar. En el partit de la primera volta els colomencs van guanyar 4-1.

AMATEUR

Después del parón liguero de la semana pasada y de la goleada de hace dos semanas en el Nou Municipal ante el Alella por 6-1, el equipo Amateur de la Fundació Esportiva Grama volverá a la competición con un partido entre equipos de ciudades vecinos.

El equipo viene en forma ya que la semana pasada aprovechando que no había liga jugaron un partido amistoso ante el UDAF Inter SM de Tercera Catalana, equipo que quedó primero la temporada pasada en el grupo de la Fundació.

Los chicos entrenados por Ramón Carranza querrán sumar la séptima victoria consecutiva para seguir fuertes en la primera posición de la liga y para intentar distanciarse un poquito más de sus perseguidores. La jornada 19 la juegan en la Zona Esportiva Can Cabanyes de Badalona el domingo a las 12 horas.

El rival será el U.D. Àguila «B», quinto clasificado con dos partidos seguidos sin ganar. En el partido de la primera vuelta los colomenses ganaron 4-1.

[divider] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=19621627&CodGrupo=19864399&CodTemporada=10&CodJornada=15&Sch_Codigo_Delegacion=&Sch_Tipo_Juego=» target=»blank» ]

Resultats [/button] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=19864399&codcompeticion=19621627&codjornada=14″ target=»blank» ]Classificació[/button]

Por admin