El nostre Primer Equip FEGrama és encara més líder desprès del triomf davant un contundent Águila (4-1)

AmATEUR_Fundacio_GRAMA santa coloma @chemacarva099
12/10/2014

El Amateur de la Fundació Grama está dando muchísimo que hablar y no solo en nuestra ciudad, Santa Coloma. Este equipo lidera el grupo 6 de Cuarta Catalana desde la primera jornada donde en esta cuarta ha sabido mantener el tipo ante un rival muy incómodo como el Águila de Badalona.

En una primera parte donde el propio míster del conjunto de Santa Coloma, Ramón Carranza, explica que «en un patido intenso no sufrimos apenas ocasiones y nos ponemos 3-0 con un buen trabajo.»

Pero tras el descanso y con un marcador con clara ventaja de 3-0 y no definitiva se podía sucumbir si no se trenza el partido, básicamente desde el punto de vista psicológico ante un día de extremo calor ante un rival que no dudaba en mostrar una de sus armas: su dureza física. Como sigue contándonos Carranza tras el encuentro «en la segunda mitad el rival endurece el partido y tras el 3-1 se crece. Penalti en contra que para Fran que inmediatamente nos enchufa y pasamos de un peligroso 3-2 a un cómodo 4-1. Calor y dureza en ocasiones extrema para pulsar la categoría».

el Técnico de la Fundació Grama Ramón Carranza

ANATEUR_Fundacio_GRAMA-AGUILA@chemacarva099

Penalti detenido por Fran que podría haber significado el 3-2

El último cuarto del partido fue el más disputado, por ambos equipos. El equipo visitante cogió las riendas unos minutos donde su gol les dio alas para meterse en el partido y llegar a creérselo. El 3-1 (65′) llevó a una lucha constante en el medio del campo que el japonés de la Grama, Yosuke Sato, supo gobernar a su antojo, con garra y elegancia, apoyado atrás por el capitán Kevin Rodríguez (con Carlos Balcarreras reservado en la grada del Nou Municipal).

Fue el turno de otro de los mejores del partido: el portero Francesc Puig «Fran». Penalti señalado a su contra en el minuto 74, minuto clave y que ante el avance de líneas del equipo badalonense podía colocar un 3-2 muy complicado en el luminoso de Santa Coloma. Pero Fran adivina el lanzamiento a su derecha y detiene con acierto para despejar la defensa de la Fundació Grama. En la siguiente jugada y tras un lanzamiento de falta en el minuto 79 vuelve a detener, esta vez reteniendo el cuero dentro del área chica, un peligroso cabezazo tras el centro de falta.

A partir de ese momento y con un míster como Ramón volvió a tomar las riendas del partido el conjunto de Santa Coloma quien tras una jugada de combinación rápida Yosuke Sato rematara de un acertado cabezazo al fondo de la red y recobrar la serenidad en los últimos minutos. Este 4-1 es un resultado muy halagador para unos jugadores que acabaron rendidos por el excesivo calor de este fin de semana del Pilar y por la contundencia del equipo visitante. Doce puntos de doce disputados y solo Pere Gol nos persigue con 9 tras ganar al Masnou (3-2).

La jornada siguiente, la cinco, tocará descansar en partido oficial tras la retirada del grupo del Vilassar de Dalt. Circunstancia que ha sucedido con otros dos grupos, al parecer, y que el técnico colomense tiene en previsión con otros tantos amistosos para el continuo rodaje de sus jugadores.cl f

[divider] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=971036″ target=»blank» ]Resultats[/button] [button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18559830&codcompeticion=18473252″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Amateur de la Fundació Grama està donant moltíssim que parlar i no només a la nostra ciutat, Santa Coloma. Aquest equip lidera el grup 6 de Quarta Catalana des de la primera jornada on en aquesta quarta ha sabut mantenir el tipus davant un rival molt incòmode com l’Àliga de Badalona.

En una primera part on el mateix míster del conjunt de Santa Coloma, Ramón Carranza, explica que «en un patido intens no patim prou feines ocasions i ens posem 3-0 amb una bona feina.»

Però després del descans i amb un marcador amb clar avantatge de 3-0 i no definitiva es podia sucumbir si no es trena el partit, bàsicament des del punt de vista psicològic davant un dia d’extrema calor davant un rival que no dubtava a mostrar una de les seves armes: la seva duresa física. Com segueix explicant-nos Carranza després de la trobada «a la segona meitat el rival endureix el partit i després del 3-1 es creix. Penal en contra que per a Fran que immediatament ens endolla i passem d’un perillós 3-2 a un còmode 4-1 . Calor i duresa de vegades extrema per prémer la categoria».

Penal detingut per Fran que podria haver significat el 3-2

L’últim quart del partit va ser el més disputat, per dos equips. L’equip visitant va agafar les regnes uns minuts on el seu gol els va donar ales per ficar-se al partit i arribar a creure-s’ho. El 3-1 (65 ‘) va portar a una lluita constant al mig del camp que el japonès de la Grama, Yosuke Sato, va saber governar al seu antull, amb força i elegància, recolzat enrere pel capità Kevin Rodríguez (amb Carlos Balcarreras reservat a la grada del Nou Municipal).

Va ser el torn d’un altre dels millors del partit: el porter Francesc Puig «Fran». Penal assenyalat a la seva contra en el minut 74, minut clau i que davant l’avanç de línies de l’equip badaloní podia col · locar un 3-2 molt complicat en el lluminós de Santa Coloma. Però Fran endevina el llançament a la seva dreta i deté amb encert per aclarir la defensa de la Fundació Grama. En la següent jugada i després d’un llançament de falta al minut 79 torna a aturar, aquest cop retenint el cuir dins de l’àrea petita, un perillós cop de cap després del centre de falta.

A partir d’aquest moment i amb un míster com Ramón va tornar a prendre les regnes del partit el conjunt de Santa Coloma qui després d’una jugada de combinació ràpida Yosuke Sato rematés d’un encertat cop de cap al fons de la xarxa i recobrar la serenitat en els últims minuts . Aquest 4-1 és un resultat molt afalagador per a uns jugadors que van acabar rendits per l’excessiu calor d’aquest cap de setmana del Pilar i per la contundència de l’equip visitant. Dotze punts de dotze disputats i només Pere Gol ens persegueix amb 9 després de guanyar el Masnou (3-2).

La jornada següent, la 5, tocarà descansar en partit oficial després de la retirada del grup del Vilassar de Dalt. Circumstància que ha succeït amb altres dos grups, pel que sembla, i que el tècnic colomenc té en previsió amb altres tants amistosos per el continu rodatge dels seus jugadors.

Text i fotos: @ChemaCarva