El més efectiu es va endur els punts

La FE Grama va patir la seva primera derrota de la temporada com a visitant en caure 3-1 davant la UE Vic. Una derrota que no canvia que l’equip té matemàticament assegurats els play-off gràcies a l’empat de la Montañesa, però una derrota que acosta al CE Manresa a 7 punts.

Els locals van fer un partit molt seriós, ben posicionats, defensant ordenats i letals en atac. Durant la primera mitja hora el Vic va dominar amb un alt percentatge de la pilota. El joc es va centrar al mig del camp i la primera oportunitat clara de gol no va arribar fins al 17 amb un llançament de falta de Lolo.

Buba des de la frontal va avisar i en el 32 va encertar. Buba va trencar la defensa en velocitat, es va regatejar a dos i amb el porter a terra va definir. A partir d’aquí van arribar els millors moments de la Grama que va trobar el seu joc donant velocitat i tenint al davant un Vic que no reaccionava.

Lamin i Cristóbal van tenir el gol però no van encertar. Al afegit arribaria l’empat, una pilota penjada a l’àrea i una fallada defensiva va servir perquè els de casa empataran davant la sortida de Texeira. A la segona meitat el Vic tornaria a fer-se amb el domini, i aquest cop amb perill.

Al 66 els locals feien el 2-1 amb polèmica per una falta prèvia, el davanter va colpejar al defensa visitant i va batre Toni de xut creuat. El gol va fer que la Fundació estirarà línies però sense trobar el seu joc, penjant pilotes i fent servir molt la banda del debutant Javi Iglesias.

L’ocasió més clara dels colomencs va ser després d’una fallada defensiva que va deixar a Cristóbal en un 1 contra 1 que va resoldre amb una gran aturada el porter local. Amb el pas dels minuts la Grama més bolcada en atac, i el Vic a poc a poc perdent temps però amb perill ja que Texeira va evitar el tercer amb dos grans aturades.

Amb un contraatac letal el Vic faria el tercer, un equip que tenia només 12 jugadors va ser letal una vegada més en atac. I abans del xiulet final quedava per veure una cosa més. Javi Ruíz era derrocat dins de l’àrea i Cristóbal veia com el porter evitava el seu gol.

FITXA DEL PARTIT

A falta de 5 jornadas para el final así tenemos la clasificación.

La FE Grama sufrió su primera derrota de la temporada como visitante al caer 3-1 ante la UE Vic. Una derrota que no cambia que el equipo tiene matemáticamente asegurados los play-off gracias al empate de la Montañesa, pero una derrota que acerca al CE Manresa a 7 puntos.

Los locales hicieron un partido muy serio, bien posicionados, defendiendo ordenados y letales en ataque. Durante la primera media hora el Vic dominó con un alto porcentaje de la pelota. El juego se centró en el medio del campo y la primera oportunidad clara de gol no llegó hasta el 17 con un lanzamiento de falta de Lolo.

Buba desde la frontal avisó y en el 32 acertó. Buba rompió a la defensa en velocidad, se regateó a dos y con el portero en el suelo definió. A partir de aquí llegaron los mejores momentos de la Grama que encontró su juego dando velocidad y teniendo delante un Vic que no reaccionaba.

Lamin y Cristóbal tuvieron el gol pero no acertaron. En el añadido llegaría el empate, un balón colgado al área y un fallo defensivo sirvió para que los de casa empatarán ante la salida de Texeira. En la segunda mitad el Vic  volvería a hacerse con el dominio, y esta vez con peligro.

En el 66 los locales hacían el 2-1 con polémica por una falta previa, el delantero golpeó al defensa visitante y batió a Toni de tiro cruzado. El gol hizo que la Fundació estirará líneas pero sin encontrar su juego, colgando balones y usando mucho la banda del debutante Javi Iglesias.

La ocasión más clara de los colomenses fue tras un fallo defensivo que dejó a Cristóbal en un 1 contra 1 que resolvió con paradón el meta local. Con el paso de los minutos la Grama más volcada en ataque, y el Vic poco a poco perdiendo tiempo pero con peligro ya que Texeira evitó el tercero con dos paradones.

Con un contraataque letal el Vic haría el tercero, un equipo que tenía solo 12 jugadores fue letal una vez más en ataque. Y antes del pitido final quedaba por ver una cosa más. Javi Ruíz era derribado dentro del área y Cristóbal veía como el portero evitaba su gol.