La Grama empata un partit molt disputat contra el Manlleu a la tercera jornada de campionat nacional Juvenil.

El partit va començar amb un Manlleu molt ben posicionat i arribant amb claredat a l’àrea de la Grama mentre els nostres es veien desbordats en el mig camp i sense poder agafar el ritme de partit. Tant va ser així que al minut 20 el Manlleu guanyava 0- 2 amb gols de Quert i Anguita.

La banqueta de la Grama va realitzar dos canvis, un per donar-li més control i possessió al mig del camp i un altre per tenir més profunditat i velocitat a la davantera. Amb aquests moviments, Dani Rosa va aconseguir canviar la dinàmica i el partit va canviar radicalment.

La Grama va prendre el comandament del partit i va arribar amb perill a l’àrea rival donant-li molta amplitud i velocitat de pilota al joc. En una jugada per banda un rival va tocar la pilota amb la mà i l’àrbitre va assenyalar penal. Gerard es va encarregar de materialitzar l’1-2.
Poc després una pilota profunda a l’esquena de la línia defensiva la va tornar a aprofitar Gerard per marcar l’empat, 2-2.

En 10 minuts la Grama s’havia tornat a ficar en el partit amb totes les opcions. La segona part va començar com havia acabat la primera, amb domini colomenc i creant ocasions de gol però, quan millor ho feien els nois de Dani Rosa, en una bona combinació dels visitants, Anguita tornava a anotar i feia el tercer pel Manlleu. Corria el minut 50 i el marcador es posava 2-3.

Tot i això, la Grama va seguir creient en el seu joc i va seguir emprant les bandes fins que, en una internada d’Oscar, amb una passada de la mort perfecte per Oliver, aquest va anotar el 3-3 al minut 66.
A partir d’aquí els dos equips es van llançar a buscar la victòria que podia haver arribat per qualsevol, però el marcador ja no es va moure.

Bon punt aconseguit pel juvenil A i més veient com està aquest any d’atapeïda la lliga, felicitats Grama per la feina feta i no baixar mai els braços.

CLIQUEU PER VEURA L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURA LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ7

————————————————

La Grama empata un partido muy disputado contra el Manlleu en la tercera jornada del campeonato nacional Juvenil.

El partido empezó con un Manlleu muy bien posicionado y llegando con claridad al área de la Grama mientras los nuestros se veían desbordados en el medio campo y sin poder coger el ritmo del partido, tanto fue así que en el minuto 20 el Manlleu ganaba 0-2 con goles de Quert i Anguita.

El banquillo de la Grama realizo dos cambios, uno para darle más control y posesión al medio campo y otro para tener más profundidad y velocidad en la delantera. Con estos movimientos, Dani Rosa consiguió cambiar la dinámica y el partido cambió radicalmente.  

La Grama tomo el mando del partido y a llegar con peligro al área rival dándole mucha amplitud y velocidad de balón al juego. En una jugada por banda un rival toco el balón con la mano y el árbitro señalo penalti que Gerard se encargó de materializar, 1-2. 

Poco después un balón profundo a la espalda de la línea defensiva lo volvió a aprovechar Gerard para marcar el empate, 2-2.

En 10 minutos la Grama se había vuelto a meter en el partido con todas las opciones. La segunda parte empezó como había acabado la primera, con dominio colomense  y creando ocasiones de gol pero, cuando mejor lo hacían los chicos de Dani Rosa, en una buena combinación de los visitantes, Anguita volvía a anotar y hacia el tercero para el Manlleu. Corría el minuto 50 y el marcador se ponía 2-3.

Aún así, la Grama siguió creyendo  en su juego y siguió empleando las bandas hasta que, en una internada de Oscar, con un pase de la muerte perfecto  para Oliver, éste anotó el 3-3 en el minuto 66.

A partir de ahí los dos equipos se lanzaron a buscar la victoria que podía haber llegado para cualquiera pero el marcador ya no se movió.

Buen punto conseguido por el juvenil A y más viendo como esta este año de apretada la liga, felicidades Grama por el trabajo y no bajar nunca los brazos.

CLICAD PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

CLICAD PARA VER LA CLASSIFICACIÓN DE LNJ7

Por admin