El Juvenil A tanca la pretemporada amb una victòria

09/09/2018

El Juvenil A va tancar la pretemporada invicte després de guanyar en el seu últim amistós 2-1 a l’EE Guineueta. Tanquen la preparació amb 6 victòries i 2 empats.

Partit competit en què la Grama va tenir el control durant la primera part. En ella no van tenir massa ocasions però en dues arribades Montalbán i Bruno van aconseguir avançar als colomencs per partida doble (2-0). La segona part va ser molt diferent, l’equip local va perdre el control del joc i les ocasions de gol es van alternar entre els dos conjunts, arribant un gol visitant.

Fi de la pretemporada i el proper dissabte 15 de setembre a les 20 hores al Camp de Futbol Municipal La Satàlia comença la nova temporada de lliga (Preferent) davant el CE APA Poble Sec.

El Juvenil A cerró la pretemporada invicto tras ganar en su último amistoso 2-1 a la EE Guineueta. Cierran la preparación con 6 victorias y 2 empates.

Partido competido en el que la Grama tuvo el control durante la primera parte. En ella no tuvieron demasiadas ocasiones pero en dos llegadas Montalbán y Bruno consiguieron adelantar a los colomenses por partida doble (2-0). La segunda parte fue muy diferente, el equipo local perdió el control del juego y las ocasiones de gol se alternaron entre los dos conjuntos, llegando un gol visitante.

Fin de la pretemporada y el próximo sábado 15 de septiembre a las 20 horas en el Camp de Futbol Municipal La Satàlia comienza la nueva temporada de liga (Preferente) ante el CE APA Poble Sec.