Toca oblidar la derrota encaixada a casa diumenge passat. El Juvenil «A» s’ha estat entrenant a fons durant aquesta setmana per guanyar el proper partit que serà en terres properes, a Badalona. Dissabte a les 18:30 hores jugaran al Municipal de Llefià per enfrontar-se a la Unificación Llefià.

En el partit de la primera volta els colomencs van guanyar per la mínima, 1-0, ara l’equip té deu punts més que el seu rival que arriba al partit en ratxa amb tres partits seguits sense conèixer la derrota.

JUVENIL A (2)FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Toca olvidar la derrota encajada en casa el pasado domingo. El Juvenil «A» se ha estado entrenando a fondo durante esta semana para ganar el próximo partido que será en tierras cercanas, en Badalona. El sábado a las 18:30 horas jugarán en el Municipal de Llefià para enfrentarse a la Unificación Llefià.

En el partido de la primera vuelta los colomenses ganaron por la mínima, 1-0, ahora el equipo tiene diez puntos más que su rival que llega al partido enrachado con tres partidos seguidos sin conocer la derrota.

 

Por admin