El Juvenil «A» juga a casa davant el Catalonia

Dues derrotes consecutives porta el Juvenil «A» FEGrama que ha baixat a la sisena posició de Preferent. Són vuit partits en total el que queden de competició i l’equip de Toni Rovira s’ha quedat sense objectiu, ni ascens ni descens, ara toca jugar bé i intentar acabar el més alt de la classificació possible.

Diumenge al matí a les 11:45 hores la Fundació s’enfrontarà a la UB Catalonia al Nou Municipal de Santa Coloma. A la primera volta els colomencs es van imposar 0-2 a un rival que actualment ocupa l’antepenúltima plaça de lliga.

JUVENIL A (2)FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Dos derrotas consecutivas lleva el Juvenil «A» FEGrama que ha bajado a la sexta posición de Preferente. Son ocho partidos en total lo que quedan de competición y el equipo de Toni Rovira se ha quedado sin objetivo, ni ascenso ni descenso, ahora toca jugar bien e intentar acabar lo más alto de la clasificación posible.

El domingo por la mañana a las 11:45 horas la Fundació se enfrentará a la UB Catalonia en el Nou Municipal de Santa Coloma. En la primera vuelta los colomenses se impusieron 0-2 a un rival que en la actualidad ocupa la antepenúltima plaza de liga.