El Femení Infantil/Aleví de la Fundació Grama ha tret tres punts davant el cuer, el Santa Susanna, per 4-2.

El partit no ha estat fàcil com es va veure en els primers vint minuts amb el rival molt ficat en el partit disputat al Nou Municipal de Santa Coloma.

Les dirigides per Miguel de Miguel i Miriam Gómez van afinar de cara a porteria amb els gols de Sara Aljaro i Cristina Aponte però aquest 2-0 va ser un miratge davant la remuntada rival en els inicis de la segona meitat.

Va reaccionar l’equip de la Fundació Grama mitjançant dos gols més del pitxitxi Cristina per deixar el definitiu marcador de 4-2.

Ara toca disfruar de les vacances nadalenques i en la jornada 12 del proper dia 11 de gener viatjar fins al Camp Municipal de Badalona per enfrontar-se al Seagull, immediat perseguidor en la desena posició amb quatre punts menys, a les 13 hores del migdia.

La pichichi del Infantil Femení, Cristina Aponte, corre davant de jugadores del Santa Susanna al Nou Municipal de Santa Coloma
La pichichi del Infantil Femení, Cristina Aponte, corre davant de jugadores del Santa Susanna al Nou Municipal de Santa Coloma

-El Femenino Infantil/Alevín de la Fundació Grama ha sacado tres puntos ante el colista, el Santa Susanna, por 4-2.

El encuentro no ha sido fácil como se vio en los primeros veinte minutos con el rival muy metido en el partido disputado en el Nou Municipal de Santa Coloma.

Las dirigidas por Miguel de Miguel y Miriam Gómez afinaron de cara a portería con los goles de Sara Aljaro y Cristina Aponte pero este 2-0 fue un espejismo ante la remontada rival en los inicios de la segunda mitad.

Reaccionó el equipo de la Fundació Grama mediante dos goles más de la pichichi Cristina para dejar el definitivo marcador de 4-2.

Ahora toca disfruar de las vacaciones navideñas y en la jornada 12 del próximo día 11 de enero viajar hasta el Camp Municipal de Badalona para enfrentarse al Seagull, inmediato perseguidor en la décima posición con cuatro puntos menos, a las 13 horas del mediodía.

Por admin