Amb aquests resultats, el Cadet A tanca la pretemporada amb un balanç de 4 victòries i 2 empats. Aquest cap de setmana debutarà en competició oficial al Municipal contra Vilassar de Dalt.

CE L’Hospitalet B 0-0 Cadet A

Partit irregular de la Grama que tot i no mostrar una de les seves millors versions amb la pilota va arribar a disposar de fins a 8 ocasions molt clares per endur-se la victòria. Les grans intervencions del porter rival i el desencert dels atacants colomencs van fer que el marcador inicial no es mogués. D’altra banda cal destacar la bona actitud i predisposició dels blaus amb un bon treball defensiu, ja que l’Hospitalet només es va acostar dues vegades amb perill.

Partido irregular de la Grama que pese a no mostrar una de sus mejores versiones con el balón llegó a disponer de hasta 8 ocasiones muy claras para llevarse la victoria. Las grandes intervenciones del portero rival y el desacierto de los atacantes colomenses hicieron que el marcador inicial no se moviera. Por otra parte cabe destacar la buena actitud y predisposición de los azules con un buen trabajo defensivo, ya que el Hospitalet solo se les acercó dos veces con peligro.

Triangular: Terrassa 0-4 Cadet A / Juventud 25 de Septiembre 0-0 Cadet A

La FE Grama es va fer amb el Torneig del Juventud 25 Sep. a Rubí al imposar-se al Triangular. En el primer partit van vèncer amb gols de David Cortés (2), Pol i Víctor. En el segon van empatar contra l’equip organitzador.

La FE Grama se hizo con el Torneo del Juventud 25 Sep. en Rubí al imponerse en el Triangular. En el primer partido vencieron con goles de David Cortés (2), Pol y Víctor. En el segundo empataron contra el equipo organizador.

Por admin