Edu Soler: «Hi ha il·lusió i moltes ganes de guanyar la lliga»

07/01/2018

Edu Soler va ser una de les cares noves d’aquesta temporada, arribava procedent del MBD Lions de la Tercera Catalana però amb molta experiència en categories superiors. El pivot defensiu es va fer des del primer partit amb la titularitat. Després de cinc mesos a la FE Grama es marxa per motius personals a Holanda.

– Venies de Tercera Catalana, havien ulls posats en tu tot i tenir experiència a Tercera Divisió, i vas demostrar que seguies en plena forma. Com vas viure el canvi de categoria? Vas sentir alguna mena de pressió?

– Hi va haver un canvi important però sobretot pel que fa a ritme i intensitat, era una cosa que ja sabia i fent una bona pretemporada arribaria en condicions totals d’afrontar la categoria. A més tenint al costat jugadors de tanta qualitat tot fa que sigui més fàcil. L’única pressió era la de competir per un objectiu tan important com és l’ascens però crec que la pressió és la que un mateix es posa i és cert que jo em exigeixo molt.

– Et marxes a Holanda per motius personals, seguiràs des de la distància a l’equip?

– Me’n vaig a aquest país per estudis, per fer un Màster. Seguiré de prop a la Grama per les seves xarxes socials, els partits en directe per la seva radio i també els vídeo resums, i si puc quan vingui de visita aniré a veure’ls.

– Potser aquesta pregunta hauria de ser al míster però Edu ets una peça clau de l’equip, què passarà ara amb la Grama sense tu?

– Segur que seguiran a dalt, el futbol és un esport d’equip i estem a dalt perquè hi ha un bon planter. Som un grup d’amics i això és una cosa molt important.

– La lluita per l’ascens serà molt dura, veus als teus companys preparats per al que queda de lliga?

– I tant que sí. Crec que tenim una bona barreja de jugadors amb molta experiència i altres joves amb molta qualitat. A la plantilla hi ha il·lusió i moltes ganes de guanyar la lliga, de complir l’objectiu que és l’ascens, sabem que es pot fer jugant play-off però lluiten pel títol. Toca anar partit a partit sumant, els resultats posaran a l’equip on es mereixi.

– Finalment, tornaràs algun dia a la Grama?

– Espero que si. Jo tinc la il·lusió de tornar en un any o un parell d’anys, quan ja estigui a Barcelona, ​​i poder tornar aquí a gaudir com en aquests mesos en què he tingut la sort de jugar tant.

– Molta sort a Holanda!

Edu Soler fue una de las caras nuevas de esta temporada, llegaba procedente del MBD Lions de la Tercera Catalana pero con mucha experiencia en categorías superiores. El pívote defensivo se hizo desde el primer partido con la titularidad. Tras cinco meses en la FE Grama se marcha por motivos personales a Holanda.

– Venías de Tercera Catalana, habían ojos puestos en ti pese a tener experiencia en Tercera División, y demostraste que seguías en plena forma. ¿Cómo viviste el cambio de categoría? ¿Notaste algún tipo de presión?

– Hubo un cambio importante pero sobretodo en cuanto a ritmo e intensidad, era algo que ya sabía y haciendo una buena pretemporada llegaría en condiciones totales de afrontar la categoría. Además teniendo al lado jugadores de tanta calidad todo hace que sea más fácil. La única presión era la de competir por un objetivo tan importante como es el ascenso pero creo que la presión es la que uno mismo se pone y es cierto que yo me exijo mucho.

– Te marchas a Holanda por motivos personales, vas a seguir desde la distancia al equipo?

– Me marcho a ese país por estudios, para hacer un Máster. Seguiré de cerca a la Grama por sus redes sociales, los partidos en directo en su radio también los vídeo resúmenes, y si puedo cuando venga de visita iré a verlos.

– Quizás esta pregunta debería ser al míster pero Edu eres una pieza clave del equipo, ¿qué pasará ahora con la Grama sin ti?

– Seguro que seguirán arriba, el fútbol es un deporte de equipo y estamos arriba porque hay un buen plantel. Somos un grupo de amigos y eso es algo muy importante.

– La lucha por el ascenso será muy dura, ¿ves a tus compañeros preparados para lo que queda de liga?

– Por supuesto que sí. Creo que tenemos una buena mezcla de jugadores con mucha experiencia y otros jóvenes con mucha calidad. En la plantilla hay ilusión y muchas ganas de ganar la liga, de cumplir el objetivo que es el ascenso sabemos que se puede hacer jugando play-off pero luchan por el título. Toca ir partido a partido sumando, los resultados pondrán al equipo donde se merezca.

– Por último, ¿volverás algún día a la Grama?

– Espero que sí. Yo tengo la ilusión de regresar en un año o un par de años, cuando ya esté en Barcelona, y poder volver aquí a disfrutar como en estos meses en los que he tenido la suerte de jugar tanto.

– ¡Mucha suerte en Holanda!

Etiquetas: , ,