Dos nois de la casa tornen a la Grama

18/10/2017

litriaguado1

Dos nois de la casa tornen per donar-ho tot amb el Juvenil A de Preferent. Alex Aguado i Alex Litrán ‘Litri’ tornen a la FE Grama després d’un curt període de temps jugant a Divisió d’Honor. Aguado va estar a Eivissa amb un equip acabat d’ascendir a la màxima categoria de juvenils i Litri a la Unificació Bellvitge amb qui va debutar al camp del FC Barcelona.

Tots dos diuen arribar en plena forma i amb ganes de treballar molt ja que es marquen com a objectiu aconseguir l’ascens a Lliga Nacional.

– Com va ser l’experiència d’estar a Divisió d’Honor?

– Litri: Va ser una experiència individualment molt bona tot i ser un període de temps petit.

– Aguado: Me’n vaig anar amb moltes ganes a provar aquesta nova experiència, lluny, viure sol però hi va haver situacions que no em van agradar.

– Per què tornar a la Fundació Esportiva Grama?

– L: He tingut algun Nacional que un altre, cosa normal en deixar un equip de Divisió d’Honor, però per a mi estar a casa és estar a la Grama. És la millor opció, jo vull aportar molt per pujar al nostre juvenil a Lliga Nacional. La primera opció era estar aquí, és el millor que he pogut fer, arribo de nou amb molta il·lusió. Millor que a la Grama no es pot estar en cap lloc.

– A: Va ser la meva primera opció, a més Christian va ser clau en la meva volta i porto al club diversos anys i m’han tractat sempre bé. Vinc amb moltes ganes, amb ganes de treballar i amb ganes de jugar a futbol.

– Què tal veuen el Juvenil A d’aquesta temporada?

– L: Hi ha molt bon equip. Sincerament crec que és molt millor que en altres temporades. Anem tots a una, hi ha un equip ideal per aconseguir l’ascens. Estic content perquè vam jugar molt bé, estem còmodes al camp i als vestidors.

– A: Tenim una plantilla bastant àmplia el que fa que hi hagi molta competitivitat entre tots els jugadors, cosa molt bona. Veig que hi ha un gran equip. Ens agrada tenir la pilota, ens agrada jugar amb ella, és un futbol alegre.

litriaguado1

Dos chicos de la casa vuelven para darlo todo con el Juvenil A de Preferente. Alex Aguado y Alex Litrán ‘Litri’ regresan a la FE Grama tras un corto período de tiempo jugando en División de Honor. Aguado estuvo en Ibiza con un equipo recién ascendido a la máxima categoría de juveniles y Litri en la Unificación Bellvitge con quien debutó en el campo del FC Barcelona.

Ambos dicen llegar en plena forma y con ganas de trabajar mucho ya que se marcan como objetivo conseguir el ascenso a Liga Nacional.

– ¿Cómo fue la experiencia de estar en División de Honor?

– Litri: Fue una experiencia individualmente muy buena pese a ser un período de tiempo pequeño.

– Aguado: Me fui con muchas ganas a probar esa nueva experiencia, lejos, vivir solo pero hubo situaciones que no me gustaron.

– ¿Por qué volver a la Fundació Esportiva Grama?

– L: He tenido algún Nacional que otro, algo normal al dejar un equipo de División de Honor, pero para mi estar en casa es estar en la Grama. Es la mejor opción, yo quiero aportar mucho para subir a nuestro juvenil a Liga Nacional. La primera opción era estar aquí, es lo mejor que he podido hacer, llego de nuevo con mucha ilusión. Mejor que en la Grama no se puede estar en ningún lugar.

– A: Fue mi primera opción, además Christian fue clave en mi vuelta y llevo en el club varios años y me han tratado siempre bien. Vengo con muchas ganas, con ganas de trabajar y con ganas de jugar al fútbol.

– ¿Qué tal ven al Juvenil A de esta temporada?

– L: Hay muy buen equipo. Sinceramente creo que es mucho mejor que en otras temporadas. Vamos todos a una, hay un equipo ideal para conseguir el ascenso. Estoy contento porqué jugamos muy bien, estamos cómodos en el campo y en vestuarios.

– A: Tenemos una plantilla bastante amplia lo que hace que haya mucha competitividad entre todos los jugadores, algo muy bueno. Veo que hay un gran equipo. Le gusta tener el balón, nos gusta jugar con él, es un fútbol alegre.

Etiquetas: ,