D’esquerra a dreta: Álvaro Rodilla (Regidor), Francesc Verdú (ESI), Antonio Morales (President Grama), Edu Valls (ESI), Toni Atienza (Regidor), Eva De La Fuente (Responsable Inclusius), Daniel Cabañas (Entrenador Inclusius), Tomás Roncero (Portero Inclusius) i Rafa Ortíz (Gerent d’Instal·lacions).

Tarda solidària al Nou Municipal de la Grama el passat divendres 22 de juliol. La Fundació Esportiva Grama va mostrar novament el seu costat més solidari fent entrega de prop de 500 peces de roba i material esportiu a la Fundació Privada Esport Solidari Internacional (ESI).

Un total de 58 caixes plenes de solidaritat que seran enviades als infants i joves que més ho necessiten del continent africà. L’ESI presidida per Josep Maldonado va estar representada per dos dels seus voluntaris: Edu Valls i Francesc Verdú.

L’Ajuntament de Santa Coloma també va posar el gra de sorra a aquesta important causa. A l’acte van acudir en representació del mateix, el regidor de Comerç, Transport i Mobilitat, Toni Atienza, i el regidor de Medi Ambient i Protecció Animal, Álvaro Rodilla.

Tarde solidaria en el Nou Municipal de la Grama la del pasado viernes 22 de julio. La Fundació Esportiva Grama mostró nuevamente su lado más solidario haciendo entrega de cerca de 500 prendas de ropa y material deportivo a la Fundació Privada Esport Solidari Internacional (ESI).

Un total de 58 cajas llenas de solidaridad que serán enviadas a los niños/as y jóvenes que más lo necesitan del continente africano. La ESI presidida por Josep Maldonado, estuvo representada por dos de sus voluntarios: Edu Valls y Francesc Verdú.

El Ayuntamiento de Santa Coloma también puso su grano de arena a esta importante causa. Al acto acudieron en representación del mismo, el Concejal de Comercio, Transporte y Mobilidad, Toni Atienza, y el Concejal de Medio Ambiente y Protección Animal, Álvaro Rodilla.

Por admin