El liderat estarà en joc el diumenge a Santa Coloma

No hay texto alternativo automático disponible.

En joc el liderat del Grup 2 de Segona Catalana. Els de Dani Andreu saltaran a per totes davant l’actual líder de la lliga. El Mataró visitarà Santa Coloma amb 1 punt d’avantatge sobre els colomencs. Cara a cara dos grans equips, buscant l’ascens, les dues millors defenses de la categoria. Portes obertes per al gran partit de la jornada 20 de lliga.

En juego el liderato del Grupo 2 de Segunda Catalana. Los de Dani Andreu saltarán a por todas ante el actual líder de la liga. El Mataró visitará Santa Coloma con 1 punto de ventaja sobre los colomenses. Frente a frente dos equipazos, buscando el ascenso, las dos mejores defensas de la categoría. Puertas abiertas para el partidazo de la jornada 20 de liga.

futsalgrama

Diumenge a les 19:30 hores al Pavelló Nou de Santa Coloma s’enfronten segon i primer classificat. La Grama té l’oportunitat de posar-se líder del Grup 1 de Tercera Divisió. Dos equips empatats a punts, el líder Braseria La Graella Canet FS té un partit menys i és la millor defensa de la categoria (la colomenca és la segona).

El domingo a las 19:30 horas en el Pabellón Nuevo de Santa Coloma se enfrentan segundo y primer clasificado. La Grama tiene la oportunidad de ponerse líder del Grupo 1 de Tercera División. Dos equipos empatados a puntos, el líder Braseria La Graella Canet FS tiene un partido menos y es la mejor defensa de la categoría (la colomense es la segunda).