Derrota molt dura del Juvenil-Cadet A

El Juvenil-Cadet A va caure derrotar 5-0 davant el CD Sant Gabriel B.

El Sangra va ser superior en posicionament i intensitat a la Grama, a les locals els va sortir absolutament tot bé jugant a la vora de l’reglamenti, molt dures, el que va fer que les colomenques no poguessin entrar al partit ni se sentissin còmodes. La victòria de les de Sant Adrià va ser merescuda.

David Goñi: “Culpa absolutament meva del inici de l’equip. He anat en contra dels meus ideals i he volgut canviar un sistema per tal únic de centrar-me en el rival, quan hauria d’haver estat fidel al nostre sistema i haver plantejat la setmana per millorar nostre estil, no adaptar-lo al rival.”

juvcadA1718

El Juvenil-Cadete A cayó derroto 5-0 ante el CD Sant Gabriel B.

El Sangra fue superior en posicionamiento e intensidad a la Grama, a las locales les salió absolutamente todo bien jugando al borde del reglamente, muy duras, lo que hizo que las colomenses no pudieran entrar en el partido ni se sintieran cómodas. La victoria de las de Sant Adrià fue merecida.

David Goñi: “Culpa absolutamente mía del inicio del equipo. He ido en contra de mis ideales y he querido cambiar un sistema con el fin único de centrarme en el rival, cuando debería haber sido fiel a nuestro sistema y haber planteado la semana para mejorar nuestro estilo, no adaptarlo al rival.”