Derrota molt dura del Cadet D

El Cadet D va patir una dura derrota per 1-6 davant l’EF Premier Barcelona.

Primers minuts disputats fins que un error defensiu li va costar el 0-1 a la Grama. Els colomencs es van venir a baix i això va permetre al rival a ser superior i marcar dos gols. Els locals van despertar i van intentar competir, van aconseguir igualar les forces en el terreny de joc però van marxar al descans 0-3.

Res més començar la segona meitat una cadena d’errors va comportar al 0-4. Encara amb el resultat tan gran la Grama va seguir lluitant contra un rival que estarà a dalt de la classificació. En una bona pressió Abdu va robar la pilota al porter i marcava el gol de l’honor. En els últims minuts arribaria el sisè gol visitant.

El Cadete D sufrió una dura derrota por 1-6 ante la EF Premier Barcelona.

Primeros minutos disputados hasta que un error defensivo le costó el 0-1 a la Grama. Los colomenses se vinieron a bajo y eso permitió al rival a ser superior y marcar dos goles. Los locales despertaron e intentaron competir, consiguieron igualar las fuerzas en el terreno de juego pero marcharon al descanso 0-3.

Nada mas empezar la segunda mitad una cadena de errores conllevó al 0-4. Aún con el resultado tan grande la Grama siguió peleando contra un rival que estará arriba de la clasificación. En una buena presión Abdu robó el balón al portero y marcaba el gol del honor. En los últimos minutos llegaría el sexto gol visitante.