Derrota injusta de l’Infantil B

L’Infantil B va caure derrotat 5-3 davant la PB Anguera.

La Grama es va posar per davant molt aviat al marcador amb un gol de Medina, i a partir d’aquí no van trobar el seu joc i l’equip local va ser superior en ganes marxant 3-1 al descans. A la segona part la Fundació va millorar en joc i en ganes arribant a posar l’empat (3-3). Els colomencs van arribar a posar-se per davant però el gol va ser mal anul·lat.

La polèmica no va quedar aquí doncs més tard una mà clara dins l’àrea no seria assenyalada per l’àrbitre. Amb la Grama bolcada en atac van arribar els dos gols de la Anguera, un al contraatac i l’altre aprofitant una fallada defensiva.

El Infantil B cayó derrotado 5-3 ante la PB Anguera.

La Grama se puso por delante muy pronto en el marcador con un gol de Medina, y a partir de ahí no encontraron su juego y el equipo local fue superior en ganas marchando 3-1 al descanso. En la segunda parte la Fundació mejoró en juego y en ganas llegando a poner el empate (3-3). Los colomenses llegaron a ponerse por delante pero el gol fue mal anulado.

La polémica no quedó ahí pues más tarde una mano clara dentro del área no sería señalada por el árbitro. Con la Grama volcada en ataque llegaron los dos goles de la Anguera, uno al contraataque y el otro aprovechando un fallo defensivo.