Derrota del Juvenil D a Vallvidrera

El Juvenil D va caure derrotat 3-1 davant el Valldoreix FC.

Primera meitat amb molta intensitat on els locals es van dedicar a penjar pilotes a l’àrea i així arribaria aviat el 1-0. La Grama va intentar tenir la iniciativa del joc però no van aprofitar les seves ocasions. A la segona meitat més intensitat dels colomencs i l’empat, una bona assistència d’Unai perquè Luka transformarà a gol.

La Grama va seguir creixent en el domini i les ocasions però amb una altra pilota penjada a l’àrea arribaria el 2-1. La Fundació va haver de arriscar per intentar empatar el partit i en un contraatac el Valldoreix va sentenciar.

El Juvenil D cayó derrotado 3-1 ante el Valldoreix FC.

Primera mitad con mucha intensidad donde los locales se dedicaron a colgar balones al área y así llegaría pronto el 1-0. La Grama intentó tener la iniciativa del juego pero no aprovecharon sus ocasiones. En la segunda mitad más intensidad de los colomenses y el empate, una buena asistencia de Unai para que Luka transformará a gol.

La Grama siguió creciendo en el dominio y las ocasiones pero con otro balón colgado al área llegaría el 2-1. La Fundació tuvo que arriesgar para intentar empatar el partido y en un contraataque el Valldoreix sentenció.