Derrota del Cadet C a La Bàscula

El Cadet C va caure derrotat 3-1 davant la UE Sants.

Els colomencs van tenir el control del partit, jugant amb molt de ritme i generant bones ocasions però es van veure sorpresos amb un gol de falta al minut 20. Tot i el gol la Grama va seguir a gran nivell però van pecar de ser una mica esbojarrats en petits detalls. Kevin empataria a la mitja hora de joc.

Els primers 30 minuts de la segona meitat la Fundació va gaudir de moltes ocasions però no va encertar cap. El Sants amb un gol d’estratègia es posaria per davant i amb la Grama ja bolcada en atac arribaria el tercer en un contraatac.

El Cadete C cayó derrotado 3-1 ante la UE Sants.

Los colomenses tuvieron el control del partido, jugando con mucho ritmo y generando buenas ocasiones pero se vieron sorprendidos con un gol de falta en el minuto 20. Pese al gol la Grama siguió a gran nivel pero pecaron de ser un poco alocados en pequeños detalles. Kevin empataría a la media hora de juego.

Los primeros 30 minutos de la segunda mitad la Fundació gozó de muchas ocasiones pero no acertó ninguna. El Sants con un gol de estrategia se pondría por delante y con la Grama ya volcada en ataque llegaría el tercero en un contraataque.