Derrota de l’Infantil B a Sant Adrià

Infantil_A_FEG,fundaciograma,santacoloma,VILA_OLIMPICA,@chemacarva
01/10/2017

L’Infantil B no va començar amb bon peu la lliga en caure 4-o al Municipal José Luis Ruíz Casado davant el CD Sant Gabriel D.

Partit difícil on els locals van ser superiors en tot moment tant amb pilota com sense, guanyant totes les segones jugades i acumulant moltes ocasions com per deixar un resultats molt més voluminós. Al descans el marcador era de 2-0 i en la segona meitat més del mateix, un setge contra la porteria de Papi qui va estar molt bé.

Kevin Pérez: «Toca seguir treballant i millorar físicament i mentalment per afrontar el següent partit.»

[divider]

El Infantil B no comenzó con buen pie la liga al caer 4-o en el Municipal José Luis Ruíz Casado ante el CD Sant Gabriel D.

Partido difícil donde los locales fueron superiores en todo momento tanto con balón como sin, ganando todas las segundas jugadas y acumulando muchas ocasiones como para dejar un resultados mucho más abultado. Al descanso el marcador era de 2-0 y en la segunda mitad más de lo mismo, un asedio contra la portería de Papi quien estuvo muy bien.

Kevin Pérez: «Toca seguir trabajando y mejorar físicamente y mentalmente para afrontar el siguiente partido.»