Un dels grans partits que es jugaven dissabte era el de l’Infantil «A» davant el RCD Espanyol. Al Nou Municipal l’equip de Rubén Blanco va sumar la tercera derrota consecutiva davant un rival molt complicat que a la primera part va encarrilar el partit i que en la segona els va costar jugar davant una bona Fundació.

En només 12 minuts i amb només dues rematades a porta l’Espanyol es va posar 0-2 al marcador. La reacció local va ser un xut de Sergio Serrano després d’una internada per banda que acabaria en una parada i minuts després era Iván Lesmes qui fregava el gol. A la contra el conjunt ‘periquito’ marcava el 0-3 al minut 23 demostrant una gran efectivitat.

Després del tercer gol visitant el partit es calmaria i trigaríem gairebé deu minuts a veure la següent oportunitat de gol, va ser Joel Ruz qui va provar sort sense fortuna després de robar la pilota. Abans del descans Óscar Herrero salvava al seu equip amb una gran aturada. I després del pas per vestuaris i en els primers segons del segon temps l’Espanyol va estar a punt de marcar el quart gol.

Al minut 55 arribaria el 0-4 i sentència del partit. A falta de tres minuts per al final una passada des de mig camp arribava a Raúl Castillo que marcava el gol de l’honor per a l’equip colomenc. Dissabte que ve juguen al camp del FC Martinenc a les 16:15 hores, un rival de meitat de taula amb set punts més que els nostres.

FOTOS DEL PARTIT: https://plus.google.com/photos/+FegSantacoloma/albums/6118417406462835233

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uno de los grandes partidos que se jugaban el sábado era el del Infantil «A» ante el RCD Espanyol. En el Nou Municipal el equipo de Rubén Blanco sumó la tercera derrota consecutiva ante un rival muy complicado que en la primera parte encarriló el partido y que en la segunda les costó jugarle a una buena Fundació.

En tan solo 12 minutos y con solamente dos remates a puerta el Espanyol se puso 0-2 en el marcador. La reacción local fue un chute de Sergio Serrano tras una internada por banda que acabaría en una parada y minutos después era Iván Lesmes quien rozaba el gol. A la contra el conjunto ‘periquito’ marcaba el 0-3 en el minuto 23 demostrando una gran efectividad.

Tras el tercer gol visitante el partido se calmaría y tardaríamos casi diez minutos en ver la siguiente oportunidad de gol, fue Joel Ruz quien probo suerte sin fortuna tras robar la pelota. Antes del descanso Óscar Herrero salvaba a su equipo con una gran parada. Tras el paso por vestuarios y en los primeros segundos del segundo tiempo el Espanyol estuvo cerca de marcar el cuarto gol.

En el minuto 55 llegaría el 0-4 y sentencia del partido. A falta de tres minutos para el final un pase desde medio campo llegaba a Raúl Castillo que marcaba el gol del honor para el equipo colomense. El próximo sábado juegan en el campo del FC Martinenc a las 16:15 horas, un rival de mitad de tabla con siete puntos más que los nuestros.

Por admin