David Adan reforça el lateral dret de la FE Grama

04/01/2023

La FE Grama oficialitza la incorporació de David Adan Delgado. El jugador de 21 anys torna a la que va ser casa seva durant una part de l’etapa formativa, ja què va iniciar-se al futbol 11 a la nostre entitat. Actua com a lateral dret i ja va debutar al partit amistós que es va disputar davant el Sant Cugat. El nou jugador de la Grama, nascut a Santa Coloma, signa per una temporada i mitja, fins al juny de 2024.

Arriba procedent del FC Santboià, conjunt on ha disputat 10 partits des que va començar la temporada 22-23. Anteriorment, en etapa juvenil, va militar a l’Unificació Bellvitge i al Masnou. Ara torna a la Fundació Esportiva Grama amb ganes de donar el salt i deixar-se la pell per la samarreta blava. Bentornat, David!

La FE Grama oficializa la incorporación de David Adan Delgado. El jugador de 21 años vuelve a la que fue su casa durante una parte de la etapa formativa, ya que se inició en el fútbol 11 en nuestra entidad. Actúa como lateral derecho y ya debutó en el partido amistoso que se disputó ante el Sant Cugat.

Llega procedente del FC Santboià, conjunto donde ha disputado 10 partidos desde que empezó la temporada 22-23. Anteriormente, en etapa juvenil, militó en la Unificación Bellvitge y en El Masnou. Ahora vuelve a la Fundació Esportiva Grama con ganas de dar el salto de categoría y dejarse la piel por la camiseta azul. ¡Bienvenido de vuelta, David!