Daniel Galindo: «Tenia ganes de ser coordinador»

07/11/2017

Daniel Galindo és el coordinador dels equips Alevins i Benjamins des de meitat de la temporada passada. Anteriorment va ser entrenador de la Fundació.

– Vas tenir un estiu molt mogut per a prepara la nova temporada?

– Mas que l’estiu, que va ser tranquil, tot ho vaig haver de fer quan vaig entrar al març-abril. Va ser un treball profund de captació d’entrenadors i jugadors. Després de l’estiu de nou molta feina amb el tema de les fitxes i últims detalls dels equips, etc.

– Hi va haver molts canvis de jugadors i entrenadors. Què ens pots dir dels nous cossos tècnics?

– Són un grup de treball molt bo, tenen predisposició de treball, es porten molt bé entre ells i tots volen sumar i seguir aprenent. Estic molt content amb tots ells. Vull destacar la progressió de tots en els entrenaments, la metodologia es veu cada dia.

– Qui et va cridar per tornar a la Grama en qualitat de coordinador?

– Va contactar amb mi el Director Esportiu, Ramón, oferint-me la possibilitat de coordinar els alevins i benjamins. La meva passió és entrenar però també tenia ganes de provar aquesta posició i ajudar a entrenadors i jugadors des d’un altre punt de vista. Tenia ganes de ser coordinador.

– Què té la Fundació Esportiva Grama que no tinguin altres entitats?

– A mi no m’agrada comparar, cada un té el seu. Personalment el que m’agrada de la Grama és que és un club molt proper, tots ens coneixem i estem creixent a poc a poc.

– Quins són els objectius dels equips alevins i benjamins?

– Els objectius són que els jugadors sempre millorin, que en cada etapa millorin. Crec que el primordial, l’objectiu principal, és la formació dels nois ja que amb una bona formació arriba un gran nivell competitiu. Lògicament segons l’equip hi ha uns objectius competitius que altres. Tots treballem amb uns mateixos patrons, mantenir tots una mateixa línia i progressar.

IMG_7813

Daniel Galindo es el coordinador de los equipos Alevines y Benjamines desde mitad de la temporada pasada. Anteriormente fue entrenador de la Fundació.

– ¿Tuviste un verano muy movido para prepara la nueva temporada?

– Mas que el verano, que fue tranquilo, todo lo tuve que hacer cuando entré en marzo-abril. Fue un trabajo profundo de captación de entrenadores y jugadores. Tras el verano de nuevo mucho trabajo con el tema de las fichas y últimos detalles de los equipos, etc.

– Hubo muchos cambios de jugadores y entrenadores. ¿Qué nos puedes decir de los nuevos cuerpos técnicos?

– Son un grupo de trabajo muy bueno, tienen predisposición de trabajo, se llevan muy bien entre ellos y todos quieren sumar y seguir aprendiendo. Estoy muy contento con todos ellos. Quiero destacar la progresión de todos en los entrenamientos, la metodología se ve cada día.

– ¿Quién te llamó para volver a la Grama en calidad de coordinador?

– Contactó conmigo el Director Deportivo, Ramón, ofreciéndome la posibilidad de coordinar los alevines y benjamines. Mi pasión es entrenar pero también tenía ganas de probar esta posición y ayudar a entrenadores y jugadores desde otro punto de vista. Tenía ganas de ser coordinador.

– ¿Qué tiene la Fundació Esportiva Grama que no tengan otras entidades?

– A mi no me gusta comparar, cada uno tiene lo suyo. Personalmente lo que me gusta de la Grama es que es un club muy cercano, todos nos conocemos y estamos creciendo poco a poco.

– ¿Cuáles son los objetivos de los equipos alevines y benjamines?

– Los objetivos son que los jugadores siempre mejoren, que en cada etapa mejoren. Creo que lo primordial, el objetivo principal, es la formación de los chicos ya que con una buena formación llega un gran nivel competitivo. Lógicamente según el equipo hay unos objetivos competitivos que otros. Todos trabajamos con unos mismos patrones, mantener todos una misma línea y progresar.