Santa Eulalia 1 – Juvenil “B” 3

Partit molt dur i hostil el jugat pel Juvenil «B» contra el Santa Eulalia el cap de setmana passat.
En la primera part la Grama va sortir molt ordenada i concentrada, però sobretot tenint molt clar com havia de jugar tant en atac com en defensa. Va tenir el joc molt controlat, amb una velocitat de joc i una mobilitat molt dinàmica que «portava bojos» als jugadors contraris. Gràcies a tot això van arribar dos gols, un del jugador Arnau en aprofitar un passi al seu desmarcatge; l’altre al jugador Arellano després d’una gran combinació per banda. La primera part va acabar 0 a 2 però podia haver acabat amb un marcador més ampli.
La segona part va començar amb una gran pressió del Santa Eulalia que condiciono molt el joc de la Grama que només podia jugar en llarg. Després de vint minuts la pressió, va baixar de volum i la Grama va començar a tornar a controlar el ritme del partit. Va ser al moment menys pensat quan l’equip local va marcar l’1 a 2. El partit va entrar en un caire amb molta duresa del contrari que els va portar a rebre dues expulsions, a partir d’aquí la Grama es defensava amb pilota sense deixar al contrari que pogués tenir opcions. La Grama esperava el moment per a tancar el partit, i aquest va arribar poc després del final amb un gol de Raúl.
El Juvenil B continua lluitant amb els de dalt amb totes les opcions.


Santa Eulalia 1 – Juvenil “B” 3

Partido muy duro y hostil el jugado por el Juvenil «B» contra el Santa Eulalia el fin de semana pasado.
En la primera parte la Grama salió muy ordenada y concentrada, pero sobretodo teniendo muy claro como tenía que jugar tanto en ataque como en defensa. Tuvo el juego muy controlado, con una velocidad de juego y una movilidad muy dinámica que “traía locos” a los jugadores contrarios. Gracias a todo esto llegaron dos goles, uno del jugador Arnau al aprovechar un pase a su desmarque; el otro al jugador Arellano después de una gran combinación por banda. La primera parte acabó 0 a 2 pero podía haber acabado con un marcador más amplio.
La segunda parte empezó con una gran presión del Santa Eulalia que condiciono mucho el juego de la Grama que solo podía jugar en largo. Tras veinte minutos la presión, bajó de volumen y la Grama empezó a volver a controlar el ritmo del partido. Fue en un descuido cuando el equipo local marcó el 1 a 2. El partido entró en un cariz con mucha dureza del contrario que les llevó a recibir dos expulsiones, a partir de ahí la Grama se defendía con balón sin dejar al contrario que pudiera tener opciones. La Grama esperaba el momento para cerrar el partido, y este llegó a poco del final con un gol de Raúl.
El Juvenil B sigue luchando con los de arriba con todas las opciones.

Por admin