Benjamins

-Bones notícies per al Benjamí A de la FEG qui després de la seva victòria clara davant la Montañesa per 0-5 al Municipal de Nou Barris manté el seu avantatge en el lideratge en el Grup 4, a vuit punts de l’immediat perseguidor, el Unificació Llefià, qui ha guanyat a l’Escola Pedraza .

A més, la sort va estar amb els de Santa Coloma en el primer gol amb un autogol que avançava a la FEG . Després Adrián Batista, un doblet d’Antonio Amaya i el cinquè gol de Kilian Lara deixaven el marcador definitiu .

El primer de desembre els de Santa Coloma reben el Sant Martí al Nou Municipal des de les 11 hores del matí .Prebenja_C-_FEG_Prebenj_B_FEG_1Diciembre_2013035

-Lideratge una setmana més del Benjamí B de la FEG davant el Vila Olímpica per 4-2 .

Els de Santa Coloma van aprofitar la calor de les grades del Nou Municipal per sumar aquests tres punts importants per mantenir la distància a l’immediat perseguidor a la taula, al Turó de la Peira .

No va ser gens fàcil amb un gol matiner del Vila Olímpica al minut 2 però Nadir va realitzar el gol de l’ empat ( 6 ‘ ) .

A partir d’aquí , el bon joc dels jugadors de Santa Coloma van donar el triplet a Hèctor García que avantatjava en un 4-1, als quals la Vila Olímpica només va ficar el seu segon gol que ja res podia amb la merescuda avantatge dels de la Fundació.

– El Benjamí C de la FEG rebia al Lloreda al Nou Municipal per donar un espectacle en futbol i gols amb un marcador final de 11-1 .

Van començar molt aviat els gols com l’espectacle amb dos gols de Juan Cortés en els primers quinze minuts . Després vindrien els gols de Pol Vila, Antonio Ferreira i el tercer de Cortés , seguit del segon de Pol, David Serra col · locava el 7-0 al Nou Municipal seguit del doblet de Justin Prieto i del segon de Serra que era el 10-0 . Només en els últims moments el Lloreda va aprofitar a marcar el seu únic gol .

Els tres punts aconseguits el mantenen en una cinquena posició a només sis punts del líder .

– El Benjamí D de la FEG ha encaixat una derrota davant jugadors de segon any de Les Corts per 6-0 . L’equip de Santa Coloma es manté al mig de la taula i amb moltes possibilitats la següent jornada de puntuar ja que s’enfronten al cuer, el Sagrerenc, al Nou Municipal. Serà el pròxim un de desembre des de les 11 hores .

PreBenjamins

– La visita al Municipal de la Florida de l’Hospitalet no ha pogut ser més productiva amb la victòria del Prebenjamí A de la FEG per un gol d’Héctor Linde en el minut 28 .

Amb aquests tres punts seguim assetjant el líder, el Hospitalenc , tot i tenir un partit menys els de la FEG .

La setmana que ve es rep al cuer, el Carmel , que segueix amb zero punts, al Nou Municipal de Santa Coloma . Si no hi ha canvis serà el dia 30 de novembre des de les 11 hores del matí .

-El Prebenjamí B de la FEG ha escombrat els tres punts a casa del Premier per 0-4

– El partit avançat al divendres 22 de novembre es va saldar amb una victòria a Sant Martí Condal 0-7 del Prebenjamí C de la FEG .

Escola

– Els més petits de l’Escola A de la FEG han jugat d’allò més bé  i han golejat el PB Anguera per 17 a 0.

L’Escola B de la FEG va disputar un amistós al camp del Sant Gabriel on els jugadors més petits van demostrar la seva vàlua amb un resultat final de 2-9 .

Por admin