Cròniques dels Prebenjamins amb la victòria del «A» i el «C» que ho van donar tot.

Poble Nou 5 – Prebenjamí «B» 1

Els del Prebenjamí «B» van començar el partit setmanal una mica «adormits». A mesura que anava passant el temps reaccionaven millor, però és quan es xiula un penal en contra que fa que els de Poble Nou es posin davant en el marcador. Així i tot, els nostres continuaven pressionant al rival. Mala sort d’un error defensiu que fa que els de la Grama rebin un altre gol en contra. El tècnic de la Fundació fa canvis de posicions i d’aquesta manera es pot marcar un gol de penal.
Arriba el descans en el qual la Grama va perdent 3 a 1.
Es comença la segona part una mica despistats, perdent la posició, cometent errors, tant ofensivament com defensivament que el Poble Nou ho va saber aprofitar marcant 2 gols.


Poble Nou 5 – Prebenjamín “B” 1

Los del Prebenjamín “B” empezaron el partido semanal un poco dormidos. A medida que iba pasando el tiempo reaccionaban mejor, pero es cuando se pita un penalti en contra que hace que los de Poble Nou se pongan delante en el marcador. Aun así los nuestros seguían presionando al rival. Mala suerte de un error defensivo que hace que los de la Grama reciban otro gol en contra. El técnico de la Fundación hace cambios de posiciones y de esta manera se puede marcar un gol de penalti.
Llega el descanso en el que la Grama va perdiendo 3 a 1.
Se empieza la segunda parte un poco despistados, perdiendo la posición, cometiendo errores, tanto ofensivamente como defensivamente que el Poble Nou lo supo aprovechar marcando 2 goles.