Cròniques dels Juvenils amb l’excel·lent partit del «B».

Don Bosco 1 – Juvenil “B” 4

La setmana passada els nostres nois del Juvenil B van jugar un excel·lent partit contra qui era fins llavors, tercer classificat. La Grama va plantejar un partit on sabia que anava a portar el pes del partit pel model de joc del Don Bosco, i així va ser.

En la primera part va tenir el domini la Grama, que jugava i no deixava jugar, variant molt el seu joc per a dificultar la defensa del contrari, combinava joc per dins, amb múltiples descàrregues de les puntes i les passades en diagonal a l’esquena de la línia defensiva, taló d’Aquil·les del Don Bosco. 

La Grama va tenir diverses ocasions clares però l’encert del porter i l’arribada salvadora d’algun defensa va evitar el gol final. Va ser en una jugada d’estratègia de servei de banda on un dels nostres jugadors, Raúl, va marcar el primer per a la Grama. Després del gol va seguir el monòleg de la Grama encara que en l’única arribada del Don Bosco, un córner, va arribar el gol de l’empat a la vora del descans. En la segona part la Grama va decidir anar pels tres punts i va fer un canvi de sistema, molt més ofensiu on en els primers 15 minuts ja havia sentenciat el partit amb tres gols d’Arnau, Raúl i Arnau aprofitant el punt feble del contrari, les passades a l’esquena de la línia defensiva. La resta del partit va ser un control absolut de la Grama amb possessions llargues i defensant amb pilota, com els equips madurs, malgrat ser un equip molt jove.

Felicitats pel joc demostrat i per la victòria.

 

Don Bosco 1 – Juvenil “B” 4

La semana pasada nuestros chicos del Juvenil B jugaron un excelente partido contra, el hasta entonces, tercer clasificado. La Grama planteó un partido donde sabía que iba a llevar el peso del partido por el modelo de juego del Don Bosco, y así fue.

En la primera parte tuvo el dominio la Grama, que jugaba y no dejaba jugar, variando mucho su juego para dificultar la defensa del contrario, combinaba juego por dentro, con múltiples descargas de los puntas y los pases en diagonal a las espaldas de la línea defensiva, talón de Aquiles del Don Bosco. La Grama tuvo varias ocasiones claras pero el acierto del portero y la llegada salvadora de algún defensa evitó el gol final. Fue en una jugada de estrategia de saque de banda donde uno de nuestros jugadores, Raúl, marcó el primero para la Grama. Tras el gol siguió el monólogo de la Grama aunque en la única llegada del Don Bosco, un córner, llegó el gol del empate al borde del descanso. En la segunda parte la Grama decidió ir a por los tres puntos e hizo un cambio de sistema, mucho más ofensivo dónde en los primeros 15 minutos ya había sentenciado el partido con tres goles de Arnau, Arnau y Raúl aprovechando el punto débil del contrario, los pases a las espaldas de la línea defensiva. El resto del partido fue un control absoluto de la Grama con posesiones largas y defendiendo con balón, como los equipos maduros, pese a ser un equipo muy joven.

Felicidades por el juego demostrado y por la victoria.

 

 

Juvenil “D” 3 –  Pere Gol 4

El dissabte passat jugaven un altre gran partit els nois del Juvenil D que, una altra vegada el temps afegit, va fer que no puntués. El partit es va jugar a casa i va ser contra La Salut Pere Gol on es va disputar una primera part igualada on l’equip visitant tenia la pilota i el Juvenil D defensava bé sortint a la contra. Va ser en una mala sortida de pilota on l’equip visitant s’avançava en el marcador. Els blaus intentaven empatar però els dos porters van evitar que es mogués el marcador i acabés amb un 0-1.

La segona part va començar malament per a la Fundació, ja que al cap de poc de començar el Pere Gol posava un 0-2 en el marcador. La fundació retallava distàncies, poc temps després es feia l’1-2. Començava a dominar l’equip local però una altra vegada el Pere Gol s’avançava en el marcador amb 1-3. El Juvenil D continuava barallant i dominant el que va fer que empatés tres mancant deu minuts per al final. Quan tot semblava que el partit acabaria així, en el temps afegit un centre va fer que els del Pere Gol s’emportessin els 3 punts amb el resultat final de 3-4.

 

Juvenil “D” 3 –  Pere Gol 4

El sábado pasado jugaban otro gran partido los chicos del Juvenil D que dónde otra vez el tiempo añadido hizo que no puntuase. El partido se jugó en casa y fue contra La Salut Pere Gol dónde se disputó una primera parte igualada donde el equipo visitante tenía el balón y el Juvenil D defendía bien saliendo a la contra. Fue en una mala salida de balón donde el equipo visitante se adelantaba en el marcador. Los azules intentaban empatar pero los dos porteros evitaron que se moviera el marcador y acabara con un 0-1. 

La segunda parte empezó mal para la Fundación, ya que al poco tiempo de empezar el Pere Gol ponía un 0-2 en el marcador. La fundación recortaba distancias, al poco tiempo se hacía el 1-2. Empezaba a dominar el equipo local pero otra vez el Pere Gol se adelantaba en el marcador con 1-3. El Juvenil D seguía peleando y dominando lo que hizo que empatase tres a falta de diez minutos para el final. Cuando todo parecía que el partido acabaría así, en el tiempo añadido un centro hizo que los del Pere Gol se llevaran los 3 puntos con el resultado final de 3-4.